tisdag 23 november 2010

Ja det var från polisen...

Pratat med bror F i telefonen och han var inte så nöjd då han både i fredags och idag blivit stoppad av polisen. I fredags stannade dom honom och han fick blåsa, sätta sig i deras bil, dom lös honom i ögonen och han fick göra olika tester ex blunda och placera fingertopparna mot varandra. F var ju helt oskyldig och efter många om och men släppte dom honom. Idag var han på väg från jobbet för ett läkarbesök då han möter en polisbil som VÄNDER, kör i kapp och stannar honom. Även denna gång ska dom ha honom att göra samma procedur som i fredags. F förklarar irriterat att han har en tid hos läkaren att passa och frågar dom om dom inte ser att han har SSAB kläder på sig och att han blivit stoppad i fredags och fått göra samma sak. Dom hade hundra frågor om droger osv( men sånt håller inte bror på med) och väldigt motvilligt låter dom honom tillslut åka. Har dom lite att göra eller vad pysslar dom med?? ok att man kan bli stoppad och få blåsa men att dom vänder och kör i kapp då man inte ens kör för fort. Han måste ju likna nån efterlyst gangster eller nåt. Kan dom inte ta och rikta sin energi och sina resurser där det behövs i stället!

Varit på behandling idag och det var såå skönt. Har dock fortfarande lite problem med att kunna slappna av helt. Hade planerat att städa och sen se våran ridning men blev så avslappnad/trött efteråt så orkade ej åka någonstans. Tydligen var balansen i kroppen bättre nu även om det är lång väg kvar. Nu är det tre veckor till nästa gång och det passar min ekonomi bättre.

Har idag även kontaktat Länsförsäkringar då jag ska byta bank till dom. Swedbank och deras otrevliga personal kan hoppa och studsa någonstans. Har hört många som blivit dåligt bemötta därifrån och bytt och nu ska jag också göra det. Pratat med en trevlig kvinna därifrån som skulle kontakta mig i morgon och hjälpa till med allt praktiskt. Ska bli så skönt att få knäppa kvinnan från Swedbank på näsan då hon ringer i morgon och tala om att jag bytt bank! Länsförsäkringar har väldigt bra rykte om sig.
Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar