fredag 14 juni 2013

fredag

Idag har vi varit till Piteå och besökt Partilagret ( eller vad det nu hette) samt deras variant av kronan i Luleå-"Reprisen" där dom hade begagnade möbler, kläder, kuriosa och allt möjligt koliox. Hittade mig ett par byxor på Partilagret men deras priser var rätt höga så det var svårt att fynda något. Blev således en ganska så billig shoppingtur.

 Har ätit alldeles för mycket hela dagen så nu mår jag illa och fantiserar om det nya livet som jag tänkte börja i morgon. Vi har faktiskt planerat att åka och träna på förmiddagen i morgon och det känns jättebra att komma igång med träningen igen. Varför är tanken på det nya livet alltid så lockande och verkar så lätt att genomföra då man just tryckt i sig 3 liter glass och en tub nougat sås? Vill även passa på att utfärda en varning då det kommer till nougatsåsen för den är väldigt lättflytande så en tub försvinner fortare än man hinner säga halv sju.

I helgen ska Veronica som jobbar här hjälpa mig och fixa lite med kort och göra förstoringar. Vi har även köpt material till att göra tavlor och pyssel. Får jag ihop något pyssel till något som går att ta kort på kanske jag lägger ut mina "alster" här en dag. Tills dess lägger jag ut några bilder som jag hittade i datorn som min bror skickat.

Trevlig helg.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar