tisdag 5 juli 2011

vänner

Något som verkligen är bra för själen är att umgås med vänner! Pia och Anna tittade förbi i gårkväll och Anna var gullig och handlade lite åt mig. Man kan verkligen komma in på väldigt underhållande samtalsämnen som lätt spårar iväg :) uppskattar verkligen äkta tjejsnack.

I söndags var vi hos Maria med familj och fikade.Träffade då Johanna som jag inte sett på flera år. Camilla F och Magnus var där med sina barn och jag passade på att snusa lite på deras ettåring. Barn är underbara! Tycker dock dom var lite snål med att ge honom tårta :) om jag en dag får barn så misstänker jag att det barnet kanske blir lite rund i formen. Jag har liksom en förkärlek till att mata barn och djur...
Har även pratat med Camilla S i telefon och hon skulle komma till stan till veckan så då ska vi umgås. Trevligt!

Fick tid på fredag hos min läkare på reuma. Sköterskan som ringde nämde nåt om en ny medicin. Hoppas hoppas hon sätter in den fort och hoppas att den hjälper! Har liksom inte tid att vara sjuk när det finns så mkt annat som är roligare att göra. Har typ en liter vätska i knät och det gör att jag inte kan böja det så just nu är jag liksom inte så rörlig. Får tappa ur vätskan och få spruta på fredag men känns lite länge dit.

Nu ska jag sätta mig i solen och läsa.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar