LÄS MIN HISTORIA

Såg att det var längesedan denna sida blev uppdaterad. Närmare 6 år sedan. Så jag sammanfattar nuvarande status lite kort.

Har haft det väldigt jobbigt med hälsan och i skrivande stund har jag legat på sjukhus i 2 år och 3 månader. Fråga mig inte hur jag överlevt för det har jag inget bra svar på. Jag väntar på på att få göra en stor bukoperation då jag fått ett gigantiskt stomibråck och tarmarna ligger i en enda röra. Var till manchester i somras där dom skulle utföra operationen men ansågs vara för dålig så skickades tillbaka efter 3 månader. En stor besvikelse. Operationen är så stor så dom vill inte göra den här i Sverige. Har haft upprepade infektioner som hjärninflammation och infektioner i ryggen. Fått 5 kotkomptessioner och i nuläget sitter jag i rullstol. Har inte kunnat få behandling för min reumatism så leder och huden har varit väldigt inflammerade. Förra året 2018 vill jag bara glömma. Dom sista 5 åren har varit en lång mardröm. Min pappa gick hastigt bort sommaren 2017 och har även tappat min farmor.

Det har tyvärr mest varit tråkigheter i bår släkt sen 2012 då mamma fick sin chanser diagnos och lämnade oss 2013. Många dödsfall, sjukdomar och olyckor. Många i släkten har fått ta hårda smällar och många har mått dåligt.

Planen för mig är operation då jag fhv blir friskare i övrigt och i bättre kondition och fhv kan börja gå igen. Tränar för det och hoppas på på detta år. Klarar inte länge till att leva mitt liv på sjukhus. Min kisse har flyttat till Magnus  och Sofia  och trivs väldigt bra. Själv har jag min lgh uthyrd men måste byta lgh innan jag kan flytta hem. Behöver en större på bottenplan.

Tack för att ni läser och ha ett underbart år! Själv hoppas jag på att detta året är året det vänder och att jag får göra op och flytta hem.

Kram/Linda

1 kommentar:

  1. Hej Linda. Känner med dig och din situation och tycker du är otroligt stark. Känner igen mig då jag själv är kroniskt sjuk o relativt ung mitt i livet. Det var inte så här mitt liv skulle bli, känner sorg bitterhet och förtvivlan och som du varför får vissa allt och andra inget? Och tycker livet är fruktansvärt orättvist. Jag har kronisk sköldkörtelsjukdom nervskador, diskbråck i nacken o väntar nu på röntgen av rygg o misstänker diskbråck o andra skador i ryggen har smärtor dygnet runt o nerv o ev ryggmärgspåverkan i ben. Misstänker fler kroniska sjukdomar. Är ensamstående mamma o arbetar heltid på vikariat och förstår ej hur jag ska orka så länge till.. Jag blir sjukare o svagare för varje dag :(. Har ett obefintligt näverk o utan stöd eller hjälp från någon. Kramar till dig och hoppas du snart blir bättre.

    SvaraRadera