onsdag 17 juni 2015

Å vad det har varit underbart att sova och vara hemma! I natt kommer det bli ännu bättre för i sängen väntar inte han med stort H men väl alldeles otroligt fräscha sängkläder- en renbäddad säng och en rentvättad sängintagare och en ny Tara så det kan ju inte bli bättre. Jo det kan det... kan bli väldigt mycket bättre men man får vara glad för det lilla. Har beställt varor från Maxi idag så i morgon förmiddag kommer killarna med div nyttigheter och lite onyttigheter. Det är ju ändå midsommar.
Sen bär det av till kirurgen som ska kolla upp såret som dom inte gjort på väldigt länge. Inte blivit kallad-inte förvånad.
Förövrigt har moster Anso varit här och vi har plockat och prasslat runt lite så det ser hyfsat anständigt ut. Har ägnat några timmar till mitt nya tidsfördriv-teckning. Rogivande och timmarna rinner iväg. Kan inte påstå att jag är någon konstnär men då man inte kan göra det man helst vill göra får man försöka hitta sig en ny hobby.

Grattis säger jag åt fina moster Eva som fyller år idag. Skickade en sommarbukett och hon blev glad. Roligt att glädja någon :)
I morgon kommer nog kisse hem :)

Och i helgen blir det giftermål! Vännen Anna och  Per gifter sig på midsommarafton. Jätte roligt! Stooooort grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar