söndag 31 oktober 2021

uppdatering

Längesen jag skrev ett inlägg nu. Har varit så otroligt trött efter sista svängen på sjukhuset. Blev ju utskriven för ca 2 veckor sedan men det verkar som att något inte stämmer i kroppen. Träffade en infektionsläkare samt en ortoped i veckan för att visa upp nacken då dom misstänker att jag kan ha en infektion där. Ska på magnetröntgen i morgon 07.30! Mitt i natten och som bekant ogillar jag det starkt. Magnetröntgen visar om det är en infektion som spökar. Fick lämna prover och fick där en förklaring vad min trötthet kommer ifrån. Har väldigt högt crp samt lågt blodvärde. En vanlig människa med influensa kanske har ett crp på ca 50. Mitt crp ligger på 170 och det " lever jag med. Bara en liknelse. 

Har knappt varit utanför dörren sista tiden och har knappt varit på sociala medier. Har verkligen inte orkat någonting förutom att glo på serier och lyssna på ljudböcker. Jag hoppas verkligen att det inte är någon infektion i nacken för jag behöver verkligen få mitt remicade! Är inne i världens skov och lederna är så dåliga! Jag tror att mitt crp beror mkt på ledaktiviteten och att det blir bättre efter remicade. Men man får ju absolut inte ha någon infektion då man ska få det. En vän var här idag och tittade på såret i nacken och tog ett kort och det ser lite retat ut och är svullet så måste nog kontakta ortopeden i morgon och visa upp det. 

Fick verkligen finbesök idag av Cissi som bor i Kalix och Pernilla. Var såå kul att träffas och prata gamla minnen från ungdomens dagar! 🙂 vi pratade i mun på varandra och jag blev bokstavligen hes. Är inte van att prata så mycket 🙂. Jag och Pernilla hängde mkt i Kalix under ungdomsrevolten och våldgästade Cissi 04 på morgonen en gång efter en blöt hotell natt. Vilken rolig tid! 

Har inte så mkt att berätta då jag inte varit i farten något utan varit utslagen. Önskar bara att jag ska få remicade och inte ha någon infektion! Känns tyvärr som att mitt liv bara går ut på olika sjukhusbesök på olika mottagningar. Hade bokat teater i onsdags men orkade tyvärr inte gå 😢 vill försöka göra mer positiva saker och få in andra positiva energier. Balans är så viktigt. 

Gruvar mig inför denna långa vinter! Svårt att ta sig fram med rullatorn och livrädd för att halka. Egon tycker inte heller att det är särskilt roligt att vara ute så han är extremt rastlös. Jag får sitta med en filt för att han vill gå ut. Vad gör man inte för sin kompis? 

Hoppas ni alla mår bra! Lev och må! ❤

2 kommentarer:

  1. Du kämpar på bra kära Linda och betalningen för det måste bara dyka upp snart!

    SvaraRadera
  2. Tack kära du! Hoppas det! Kraam!

    SvaraRadera