torsdag 26 juli 2012

lite skriverier

Hoppas verkligen att eran sommar är bättre än min och familjens för det här är klart den konstigaste och jobbigaste sommaren någonsin både kroppsligt och mentalt. Tänk att livet kan te sig så olika... en väldigt nära vän är jätteglad och för henne är det säkert den bästa sommaren ever och det förstår jag fullt ut och är såååå glad för att det nu blivit medvind i det seglet. Menar bara att man kan ligga i så ofas i livet men tror ändå att det kan vara bra.Tänk om alla vänner och anhöriga mått lika dåligt samtidigt? Det hade väl blivit ett "mass hopp" från Bergnäsbron.
Jag unnar verkligen människor lycka (som är värd den) men ska inte sticka under stol med att jag faktiskt känner att jag samt min anhöriga är värd en vändning till det bättre snart-åtminstone en återhämtningsperiod. Köper inte det där med att man inte får mer än man tål...tillslut kan man få betala ett rätt högt pris och har själv tvingats ligga inne nu i tre veckor för att jag var så extremt slut mentalt och behövde få rätsida på en del saker som helt spårat ur p.g.a många och långvariga jobbiga perioder och besked.

Har även en moster som skaffat häst. Hon bor nere i Halmstad men skickade kort på hästen idag. Om någon kommer ihåg Carita Wikström från Bergnässtallet så är det en av hennes hästar hon tagit hem och det är väl meningen att det ska bli ett köp om dom trivs med varandra. En fux men vitt tecken i pannan, 165cm men rätt kraftig i kroppen. Sto med egen motor. Låter ju bra i alla fall och blev ju inte det minsta avundsjuk och ridsugen...

Sprungit i sunderbyn på sjukan flera varv i veckan. Mina värden är visst rätt katastrofala och blodvärdet är just på gränsen för blodtransfusion. Har nåt kroppsprotein som är alldelens för lågt och skyhögt blodtryck och vilopuls så jag behöver nog inte fundera så mkt för varför jag är så trött. Det kan ta mig en hel dag att komma i duschen och efteråt är jag så slut så det finns inte.

Hade varit så roligt att gå på stallfesten på lördag. Verkar dock rätt otroligt att jag ska orka det för jag somnar väl men huvudet i tallriken. Hade verkligen behövt göra och tänka på nåt annat än sjukdomar och jobbiga behandlingar och se någon annan byggnad än Sunderby sjukhus.Om du som bestämmer detta med hur mkt ork och energi man kan få kan väl dela ut lite till mig tills lördag?
Ska för ovanlighetens skull till läkaren i morgon igen (fjärde varvet sen måndag) så nu får dom fn ta tag i allt detta med dåliga värden i hela kroppen! Vad hände med det här med livskvalite?

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Blir så förbannad på ödet och hur orättvist det slår!!! Du är så klok i dina analyser och åsikter. Kan inte låta bli att fundera på vad läkarkunskapen i t.ex USA eller Tyskland skulle kunna göra med ditt fall? Kanske finns där en annan metod/medicin/kunskap? Känner förtvivlan över ditt öde...och om det finns en Gud, så är det fanemig på tiden att han fördelar ut ditt lidande på oss andra människor! Omtankar och kramar//Steffe

    SvaraRadera
  2. Även om du inte kan komma så kan du vara helt säker att vi tänker på dig lite extra på lördag!

    kram

    SvaraRadera