onsdag 13 juli 2016

Social samvaro

Pernilla gav mig en liten pik om att jag varit länge i väntrummet ( förra inlägget:) så bäst jag bloggar lite. Inte hänt så mkt på fronten. Socialiserat med släktingarna från Halmstad och i helgen var vi ut och käkade och det var längesen jag åt nåt så gott! Det är så trevligt då man lyckas äta något riktigt gott. Åt stora räkor och lax på spett med tjocka pommes och god sås. Nästan alla var nöjda utom stackars Eva vars mat var alldeles för stark. Smakade och jaaa väääldigt stark.
Dom andra åkte tillbaka till mormor för att ta någon öl och sen gå ut en sväng. Jag åkte hem nöjd och min mage trilskades lite så det var skönt komma hem. En middag ute räckte gott.

I måndags tog jag en promenad till Pernilla. Min längsta prommis på åratal. Dessutom besteg jag hennes trappor så lite träning blev det. Busade med charmören och surrade. Anso hämtade upp mig och sen åkte vi ut till mormor och spelade yatzy. Igår hade jag mer ont som väntat men i morgon blir det sjukgymnastik och styrketräning. I em middag hos moster Anso med släkten.

Igår tog jag min nya medicin och nu ska den tas en gång i månaden. Tycker att den ger viss effekt 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar