onsdag 6 juli 2016

I väntrummet

Inte bloggat på länge så tänkte att jag skriver ett litet inlägg. Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på regnet och gruvar mig så fruktansvärt för tandläkarbesöket jag har idag. Har ju genom åren fått gå igenom en hel del smärtsamma undersökningar, brutna ben, nya knäleder, stora bukoperationer, akuta buksmärtor, extrema skov osv men tandläkaren...INTE min grej. Då det kommer till tandläkaren är jag lika modig som Zambo då jag drar fram dammsugaren.

I helgen var jag bjuden till min kollega Eva på Sveriges, kanske världens godaste laxpaj. Åt tre portioner och var inte ens generad. Till det fick jag cider och öl av sorter jag ej smakat tidigare som var mkt goda. Fick mig även en gin och tonic. Eva har köpt sig en lägenhet mitt i stan vid kyrkan och den var bara helt otroooligt fin, ljus och välplanerad.

Har varit till Sus och träffat arbetsteraput ang intyg till bilstöd. Fick hem kopian igår och hon hade skrivit ett jättebra intyg som verkligen beskriver min situation. Nu ska läkaren skriva ett och sen är det väl väntan...och väntan...bara hålla tummarna att jag får bidraget beviljat.

Igår var jag så trött så sov i stort sett hela dagen. Snälla Pernilla hämtade min medicin på apoteket och hjälpte mig kasta sopor. Idag måste jag försöka ta hand om lite tvätt och städa lite. Det går väl sådär men om man tar det sakta med många vätske stopp så fungerar det hyfsat.

I väntrummet....fy hör borrar! Tror jag rymmer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar