måndag 6 november 2017

Kompressioner

Helgen kom och gick och fort gick den. Hade besök av världens gulligaste trollungar på söndagen och det kommer jag leva länge på  tack!
Edan hade hoppat ur sitt läge så narkosen fick vara hit och justera den. Fick allt mer ont så anade bävrar i träsket. Tog någon timme innan den fungerade igen och märkte då att smärtorna var kvar.
Idag har jag träffat en ryggspecialist men det gav inget ytt. Det är pga cortisonet som jag får kotkompressioner och den sista som gjort så ont var inte så stor och skulle självläka på några veckor. Med tanke på hur ont det gjort trodde jag att det var en stor kompression. En kompression är då disken mellan kotorna nöts ner och kotorna ligger och gnider mot varandra. Detta pga inflammationer och ex cortison som försvagar skelettet. 

Min viktigaste fråga var om jag ska kunna gå igen men det kunde han inte svara på. Det blir lite moment 22. Måste ta extra dos av edan då jag ex ska försöka stå och gå med gåbord pga smärtor men edan förlamar vissa delar så vänster ben brukar vara helt lealöst och då är det svårt att gå.

Har efter många försök sagt upp Telias bredband. Då var det bara att få igång lunet... satt i telefonkö i 45 minuter och då jag väl kom fram fick jag en obegriplig beskrivning. Det var något om nätverkskabel till datorn via fiber nåt?? Jag lånar ut min lgh just nu så jag ringde helt enkelt honom och gav lunet nummer 

Ord som jag snart spyr på.

* Manchester
*Linköping
*Rauter
*Bredband
*Boxer
*Nätverkskabel
*Tempen
*Blodsockervärden
*Syrehalt
"Insulin
*Spruta
*Varma koppen
*Tropisk juice
*God morgon!
*Lägga om div sår
*Smörja
*Canoderm
*Nu ska vi prova stå
*Stomi
*Väder/kallt, varmt

Lev och må!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar