måndag 11 januari 2021

Vaccin!

 Fick en positiv nyhet idag! Ska tydligen få vaccinera mig till veckan! Tydligen ska jag åka till Coop arena någonstans. Om jag i stället hade valt att någon  skulle komma hit skulle det dröja någon vecka längre. Man ska tydligen få vaccinet i 2 omgångar. Minns inte hur länge det skulle gå emellan. Men jag trodde att vaccinet skulle hjälpa längre än 1 år typ. Nåja det kanske har dött ut då.


Skulle varit och få remicade i fredags. Kände mig lite hängig så ringde och avbokade. På lördagen hade jag 39 grader och blev såklart livrädd att det var något på gång! Sopade i mig c vitamin som egentligen är för hästar men människor kan också ta det. Det är i pulverform och betydligt starkare än ex c vitamin brus. Tar detta varje dag och lite extra om jag känner mig krasslig. Ringde reumatologen idag och fick inte komma förrän det gått 1 vecka sen man haft något symtom så fick vänta till måndag.

I morgon ska kisse Egon till farbror doktorn och kastreras och vaccineras. Han har blivit så kelig och mysig. Han pratar och följer efter mig och är runt fötterna så väntar bara på att jag ska snubbla över honom! Dock har han ännu inte hoppat upp i sängen och myst. Men det kanske kommer. Moster Ann Sofie ska vara snäll och skjutsa  vi ska vara där 08 30...min moster är ingen morgon människa om man säger så. Ska ringa 07 och höra så hon stigit upp.

Idag kom willys med varor. Får rent ångest för jag kommer aldrig hinna äta upp det. Fick ett ryck och tänkte göra köttsoppa...Får väl be grannen att komma in och skära köttet. Det blir intressant. Måste dock få tag i en panna. Om jag satt i en dödscell skulle köttsoppa vara min sista måltid! Min kära vän Pernilla körde ut köttsoppa till, mig! Såå gulligt!


Lev och må!

1 kommentar:

  1. Så roligt att läsa om din tillvaro nu. Det blir bättre och bättre och börjar likna ett vanligt liv, precis som du har önskat. Underbart att du har en kisse, och jag är helt övertygad om att han en vacker dag kommer att vilja i sängen med dig! För sådana är katter!

    SvaraRadera