måndag 16 februari 2015

Förändringar

Man förändras verkligen som människa och man flyttar sina gränser allteftersom då man som o mitt fall blir väldigt sjuk under lång tid och inte har något annat val än att ta hjälp av andra. Jag har också en väldigt stark integritet och mådde rent dåligt då personal var tvungen att hjälpa mig i duschen, med intim hyhien och med stomin och sår omläggning. Det är inte särskilt trevligt att ligga där naken och bli torkad och inskolning av vilt främmande människor och ofta med unga elever som står och stirrar ner i backen.

Visst är väldigt tacksam över hjälpen jag får och det blir mindre och mindre jobbigt. Man vänjer sig vid det mesta för man har liksom inget val. Men man vill ju vara självständig och när det kommer till den egna kroppen kan det nästan kännas som ett övergrepp och många är oprofessionella och hårdhänta. Tyvärr. Nej jag har verkligen flyttat fram mina gränser och det är inte så mkt kvar som är pinsamt men för den skull inte särskilt roligt. Dessutom rullar man omkring likt ett okammat troll i landstingets outfit där ordet smink försvunnit från ens ordförråd. Man är helt enkelt en enda stor sex bomb :)

1 kommentar:

  1. Förhoppningsvis leder Umeåbesöket till något positivt, så att förändringarna efteråt kan bli roligare än de du nu tvingats vara med om! Stor kram! A

    SvaraRadera