onsdag 28 oktober 2015

pip!

Idag blev jag utskriven men funderade på att hyra rum på hotellet då jag säkert åker in snart igen. Har inte hänt mycket utan läkarna är överens att jag ska fortsätta med stelaran för att säkert veta om den har effekt på mig. Har nu tagit dubbel dos för ca 2 veckor sedan så det är 8 veckor kvar tills nästa dos.Det suger att behöva vänta på ev effekt för jag tycker jag har fått min dos av sjukhus nu.

Ortopeden ska kalla mig och prata runt operationerna. Jag vill ta båda knäna samtidigt då jag ändå inte kan gå och stödja på det andra benet-blir ju ändå antagligen rullstol då det högra knät så fort blivit dåligt. Om inte något händer snart så vet jag inte hur jag ska orka. Har harvat runt nu i över två år och vi har inte kommit någonstans. Nu vill jag ha tillbaka mitt liv!

Ikväll har jag, Maria och Anna haft speed dejting :) jag hade ju det med lill tjorvat och det är ett fungerande koncept. Maria hade varit och hoppat Nogger och Anna åker hem i morgon och jag har inte kunnat träffa henne så dom kom förbi som hastigast efter ridningen. Då Anna skulle hem och lägga My så hann dom bara stanna en liten stund och då gäller det att munlädret är smort så man hinner prata så mkt som möjligt under den tiden. Tror inte man brukar vara tre på speed dejting men det gick bra och vi klickade alla tre ;) jag tror vi ska träffas igen. Det blev inte pinsam tystnad och dom löste mitt pipande problem i sovrummet. Det har pipit regelbundet och hade jag haft en  brandvarnare i sovrummet hade jag skyllt på den men det var motionscykeln som pep och tydligen hade lite batteri kvar i displayen. Herre jösses...hade ju blivit knäpp på det där ljudet och rullstolen kommer inte fram till cykeln. Men nu är det fixat! Tack!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar