fredag 9 september 2016

Kreativ

Legat inlagd lördag till tisdag med skyhöga inf prover (inget nytt alltså) och har man ett crp på över 400 blir man inburad och får pencellin i dropp. På tisdagen var crp på 80 och jag fick åka hem. Glad var jag för det men dom satte ut pencellinet och fick inget recept på nåt att hämta ut?! Mkt konstigt då det ju antagligen var en sårinfektion från ett sår i buken och ett rejält ledskov och då sänkan gick ner så snabbt borde jag väl äta upp kuren? Mår inte alls bra. Har väldigt ont i lederna och är matt och trött och känner mig rätt låg. Inget händer ju och händer det nåt så är det bakslag och in på sjukhus...igen.

Försöker vara så aktiv jag kan. Blir ungefär varannan dag. Men bättre leva lite normalt varannan dag än att bara ligga inne. Igår tog jag en prommis till fröken P och gullungen som enligt honom själv inte alls är nån gullunge. P gick och sövde gossen och jag somnade i Elivias säng. Knycklade mig upp och fick fika innan jag promenerade hem.

Idag tog jag taxi till smedjan för besök hos classe. Börjar bli dyrt det här med classe visiter. Inte billigt med färger och målardukar men tycker att det är ganska rogivande att sitta och måla. Hittade en rosa spotlight som jag klämt fast i garderoben så jag ser vad jag har.
Nu blir det lite veckosallad och sen lite måla och pyssla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar