måndag 12 december 2016

Rädd

Har inte varit så lättskrämd fram till nu men nu börjar jag känna mig riktigt rädd. Har i helgen känt mig otroligt trött och i stället för att bli piggare har jag bara känt mig sämre. Blodsockret har legat skyhögt och blodtrycket lågt med hög puls. Dessa symtom har jag alltid då jag har en rejäl infektion. Jag har ju inf i ryggen som behandlats ett tag nu och sänkan dom tog i fredags låg på 80. Idag låg den på 200...Tusen frågor snurrar. Har jag ytterligare en infektion? Finns andra bakterier någonstans? Vad händer om dessa sätter sig i huvudet/hjärtat/knäproteserna? Hur mkt klarar en kropp?

Nu tas det massa prover och gjort lung röntgen idag. Ska göra en DT på buken för att utesluta abcesser på tarmarna. Det känns som att det bara tillkommer en massa saker och det verkar inte som att jag kommer hem i första taget.

Sover dåligt för att tankarna bara snurrar. Känner mig ensammast i världen. Behöver verkligen stöd och hjälp men tyvärr är det svårt att få. Jag vill inte ligga här och se världen därute bara fortsätta och dagligen få vara rädd och att aldrig få några svar.

1 kommentar: