måndag 24 juli 2017

Klump

Även jag har känslor och ett hjärta som Ove Sundberg sa i Solsidan. Idag har ledsenklumpen varit extra stor. Jag blir så ledsen över att inte kunna leva ett vanligt liv och göra vanliga saker som människor gör soliga dagar som denna. Jag vill också ta del av sommaren och solen. Jag kräver inte mkt men att bara träffa en vän på en filt med en kopp kaffe och en glass vore underbart. Att kanske få åka lite båt med vinden i håret, kunna ta ett dopp och soltorka och kanske få lite färg.

Jag vill dra upp mina persienner och se den höga häcken med glada fåglar i. Kunna ta en kaffe på balkongen och en god snus. Möta upp vännen P och cykla till Arons och bada med gosse Edvin. Promenera på stan och shoppa en onödig topp.

Vem har bestämt att jag ska ligga här? Omständigheter jag vet. Livet är bara så jäkla orättvist och märker att jag blir mer och mer trög och okoncentrerad. Minnet blir allt sämre och har inte kvar det där drivet. Jag saknar er mina fina vänner och jag hatar att sitta fast här! Framför allt hatar jag att inte få någon information om vad som ska hända!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar