måndag 1 januari 2018

Jul och nyår

Detta år kom jag mig iväg på permission. Vi firade hos Magnus och Sofia. Mycket god mat men med facit i hand skulle jag nog ätit liiiiite mindre men hur lätt var det? Gunnar och Stefan hade kommit upp från Halmstad och har inte träffat Stefan på typ 20 år. Otroligt vad tiden flyger iväg. Det blev en lång permission och var inte tillbaka förrän 22 då min snälla moster Eva skjutsade tillbaka mig. Fick ett par jättefina Uggs men tyvärr var dom för små 😟 är så svälld så får inte på mig nåt av mina skor. Har deligerat skoproblemet åt Eva som fhv hittar ett par åt mig.
rsafton kom och gick. Jag sov som en klubbas bäver. Alltså inte det minst:a bakis. Jag får mina sondmatspåsar och till middag blir det kycklingsallad.

En liten detalj är att jag mest troligt haft en ny hjärnhinneinflammation. Sovit två dygn och träffade på Sunderbyns mest otrevliga läkare. Han stövlade in och skulle ta prov på ryggmärgen. Domderade och var så osympatisk man bara kunde vara. :::: Lägg dig på sidan, har inte tid med nåt svammel: det var hans svar då jag ville ha lugnande och smärtstillande då jag vet hur ont det gör. Han hade minsann inte tid med det och sa att då går jag igen...gör du så sa jag och talade tydligt om hur oempatisk han var och att han borde sluta som läkare. Efter några turer fick jag vad jag begärt och han kunde ta sitt prov. Måste dock säga att han var en fena på att ta prov/sticka.

Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar