söndag 21 juli 2019

Opigg

Det brukar ta emot lite att skriva då jag mår bättre och kunnat åka på permission och haft några dagar då jag känt mig pigg. I mitt förra inlägg skrev jag att jag haft en bättre period men nu är det tyvärr tvärtom. Det verkar inte vara meningen att jag ska få må bättre en tid för så fort jag gör det så blir det platt fall.

Denna vecka har jag inte kunnat träna alls. Har tydligt känt att jag har nåt i kroppen och har många symtom som tyder på det. Blodsocker och saturation har legat väldigt dåligt, får kramper och börjar må väldigt dåligt så fort jag äter något och är svullen på nya ställen kring bråcket och ytterligare ett bråck har tillkommit så det ligger en tarm över urinblåsan så det är svårt att kissa ibland. Jag känner mig frustrerad och ledsen för känner att jag inte blir tagen på allvar och är livrädd att någonting ska hända inför bukoperationen. Efter varje måltid mår jag illa, blir totalt färdig, yr och det är högre flöden i stomin. Det krävs nog så mkt energi till att försöka smälta maten med tarmarna i en enda härva så blir därför helt slutkörd och orkar knappt hålla mig vaken då jag ätit.

Det är ny personal hela tiden och dom är superstressade så ingen skulle ha tid att lyssna på hur rädd jag är att nåt ska hinna hända innan operationen. Känner inget förtroende för merparten av dom då dom mest ser besvärade ut om man tar upp något och dom springer mer eller mindre in i rummet och lämnar medicinen. Jag vet att dom är underbemannade och att dom är väldigt stressade men allt kan inte skyllas på det. Det finns några guldkorn som befinner sig i samma situation som ändå ger det där lilla extra för att dom helt enkelt har den där viktiga ovärderliga empatin i sig och är på rätt plats och verkligen tycker om sitt jobb.

Idag skulle Anna och Maria komma hit och vi skulle äta sushi i solen men tyvärr har Maria blivit sjuk. Eva skulle till mormor och Pernilla är i Kalix så verkar bli ännu en lång ensam söndag. Hade verkligen behövt sällskap idag och komma ut lite. Tyvärr inte så pigg så jag orkar åka på permission, annars hade jag åkt till Fredrik med familj. Får väl göra nåt nytt...typ lyssna på ljudbok eller se serie 🤕

Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar