tisdag 19 november 2019

Deppigt đŸ€•

Har sÄ ofta fÄtt höra att jag Àr stark som klarat av alla motgÄngar, förlusten av bÄda mina förÀldrar, allvarliga infektioner, sjukdomar, riskfylld omfattande operation och leva mitt liv pÄ ett sjukhus. Förra helgen firade mÄnga sina pappor men jag miste min medans jag lÄg hÀr och fick i stÀllet fira 3 Är pÄ sjukhus som jag givetvis inte firade. Jag Àr verkligen inte stark lÀngre. Nu har antagligen reaktionen pÄ allt jag tvingats gÄ igenom kommit och har sedan hemkomsten frÄn Göteborg bara mÄtt allt sÀmre bÄde psykiskt och fysiskt. Det enda som Àr bÀttre Àr att jag blivit av med brÄcket och det Àr jag sÄklart vÀldigt tacksam över. Men jag fÄr leva med oron att det ska bli infektion runt nÀten och kan inte ens tÀnka pÄ hur det skulle sluta om dom mÄste tas ut. Tar fortfarande pencellin mot infektionen i buken dÀr dom hittade streptockocker i bukvÀtskan och i sÄret och det kommer att ta lÀnge innan det sÄret tagit ihop sig. Eftersom jag inte kan fÄ min reuma medicin blir jag bara sÀmre i kroppen sÄ vissa nÀtter mÄste jag be om bÀcken dÄ jag har för ont för att ta mig till toa.

SÄ nu gÄr bara allt runt igen. Det kÀnns som att jag aldrig kommer att ta mig hÀrifrÄn. Jag trodde att det bara skulle bli bÀttre med allt efter operationen och att jag skulle kunna börja stÀlla in mig pÄ att bli utskriven. Nu har jag iofs inte ens en lgh att flytta till och det finns inga att söka efter mina behov. Det kÀnns en aning stressande. Jag har liksom gett upp nÄgonstans. Det Àr massor av saker som inte fungerar medicinskt ex skyhögt blodsocker och dom tog ut en medicin mot det inför operationen men har fortfarande inte fÄtt tillbaka den...Det Àr skickat massor av remisser till reumatologen som dom ignorerar. NervsmÀrtorna blir bara vÀrre, haft ena tummen ur led i Tja...3 Är. Kan inte gÄ utan skor pga att ryggkompressionerna gett mig bestÄende nervskador under fötterna och som definitivt inte blir bÀttre av att gÄ med höga sockervÀrden dÀr inte ens insulinet biter. Det Àr mer Àn nog att ha detta med buken och lÀra sig hur den nya stomin fungerar och som jag hatar och med stÀndiga lÀckage för att huden runt om Àr sÄ dÄlig sÄ den fÀster inte. TÀnk om jag som dom flesta andra hade en sjukdom att hantera men för mig Àr det bara att slÀcka brÀnder och allt gÄr bara runt. Sedan 2008 dÄ jag bröt benet har det bara varit en nedÄtgÄende spiral med otaliga inlÀggningar och varit mer pÄ sjukhuset Àn hemma.

Nej man kan inte bara rycka upp sig och se positivt vid svĂ„r depression. Man har ingen ork eller lust till nĂ„got. Man ser ingen mening med nĂ„got och det Ă€r hemskt dĂ„ man kĂ€nner att hoppet övergett en. Det Ă€r tur att det inte finns nĂ„gon offknapp. Jag vet inte hur jag ska orka en enda dag till. Jag ber verkligen om ursĂ€kt att jag i nulĂ€get inte orkar höra av mig till er jag verkligen bryr mig om men jag hoppas ni vet att ni betyder massor! ❤❤❤

UrsÀkta deppigt inlÀgg men tyvÀrr Àr det min vardag just nu.

/ Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar