lördag 2 november 2019

Tredje gången gillt?

Nu har jag försökt publicera två inlägg som tog typ två månader att skriva med pekfingervalsen och "dutt" metoden men det vill inte fungera. Då jag ska publicera försvinner inläggen och trots att jag sparat dom så försvinner dom, säkert till varmare breddgrader långt ifrån detta sjukhus. Därför skriver jag inte så långt men har en förmåga att bli lite långrandig och vissa saker som man ska förklara går inte att förklara kort. Blir det likadant med detta inlägg så kanske jag får överväga att ta en paus eller nåt till någon med kunskap kan hjälpa mig.

Har äntligen börjat förstå att bråcket faktiskt är borta. Men det är ovant på ett positivt sätt såklart att inte ha en tung boll att släpa runt på. Då jag sitter i rullstolen brukar Heffaklumpen ligga långt ut på låret och nu är det inget där 🙂 har betydligt mindre ont i ryggen men det där med balansen får jag jobba på. Jag är ju van att röra mig med bråcket och balansera upp det så nu utan kan man tro att jag tittat lite för djupt i någon flaska med %. Träningen har gått riktigt bra i början av veckan då jag kunde gå längre sträckor utan att bli helt slut i rygg, kropp och andning men nu har ett riktigt ledskov slagit till då jag inte fått min medicin mot lederna pga infektion i magen. Dom har hittat bakterier i vätska mellan näten så är orolig för att det ska bli nåt strul med det...haft feber nu dom sista dagarna och det är aldrig något bra tecken.

Börjar bli en aning stressad över detta med var jag ska bo. Min förtur gäller bara till januari och det finns inga lägenheter i sikte. Dom som finns är nyproduktioner med hyror därefter. Så om någon läser detta och har en lgh på bottenplan stor 1a eller 2a med en hyra på ca 5000 och gärna billigare så kanske vi kan byta? Har en 2a på Östra Skurholmen.

Fick besök av moster anso som gick precis. Jättekul att träffa henne! Hon var här 2 timmar men tiden bara flög iväg. När man ej setts på länge så har man mkt att prata om. Har även varit och tänt ljus för mina älskade och saknade föräldrar samt för farmor och farfar uppe i hoppets kapell.

Nu snart middag och nu hoppas jag att detta inlägg går att posta. Vaknade 04 i morse så det blir ljudbok efter maten. Ser i kors.

/ Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar