onsdag 21 april 2021

Kotkompression?

 Jag vet inte vad jag ska säga. Men det är nog inte meningen att jag ska få må så bra det går. Kände det på mig då jag skrev förra meddelandet om medvind...

Nu har jag antagligen fått en ny ryggkompression i ryggen eller en stressfraktur. Det var tydligen för mycket med sjukgymnastik en dag, promenad nästa dag och en stadssväng dagen på det. Jag kände inte alls några symtom eller att jag hade ont i ryggen. Nu kan jag knappt gå ens med rullatorn. Det är som att en kniv körs in i området runt svanskotan fast mer till vänster och kring rumpmuskeln. Vet inte vad jag ska görs riktigt. Det är väl ingenting man kan göra något åt. Det går väl över med tiden hoppas jag 🙄 men det har bara blivit värre dessa dagar. Väldigt frustrerande att inte veta varför den uppkommit! Det innebär ju att jag knappt kan träna något. Måste vara ännu försiktigare. Jag tycker att jag tränat lungt.

Jag vill bara ut. Så jäkla uttråkad och less och all smärta på det. Umeå har ej hört av sig Ang nacken och jag vill göra bort operationen före sommaren!

Nu ska jag göra fisksoppa. Sittandes. 🙂intressant!

Trevlig dag!

2 kommentarer:

  1. Så jäkla typiskt...😟 Förutom alla magoperationer, chrons, stomi, en stroke, hjärnhinneinflammation & cancer så har jag ju även brutit en kota i ländryggen med tillhörande kotkompressioner🥴😆 (vi är lite som en jädra Gott & Blandat-påse du & jag!!😘💞😂) Det gjorde gröndjävulskt ONT vill jag lova & ingen smärtlindring bet, men då fick jag prova en TENS-apparat & det var bannemig som en Gudagåva!😇🙏 Så mitt förslag är att du testar med TENS-plattor i det argsinta området, om planeterna ligger rätt i skyn & med en skopa tur så kanske det kan hjälpa dig oxå?!❤️ Jag håller tummarna för det, så att du slipper åtminstone den allra värsta smärtan✊🥰 (å mopsarna knorrar svansarna ett extra varv, som en liten lyckönskningsbonus➿😍)
    Må det vända på riktigt för dig nu, bästa Linda, så att du kan få en underbart fin vår & sommar🌷🍀🤩🙏❤️
    Allt gott önskar vi dig/Anne & mopsgänget💖💖💖

    SvaraRadera
  2. Tack finaste du för all kärlek! Att du orkar trots allt du själv tvingas gå igenom! Vi är verkligen en gott och blandat påse! Livet är inte vidare snällt mot oss! Jag har provar tens men det har inte hjälpt mig. Just nu tar jag en dag i taget. Orkar liksom inte ta in allt och stänger av. Jag önskar dig och dina mopsisar en riktigt fin sommar!! Hoppas du får vara så frisk det bara går!! All kärlek! ❤❤❤❤❤❤❤

    SvaraRadera