lördag 4 december 2021

Göteborg och övrigt

Länge sedan jag skrev nu så här kommer ett litet inlägg. Var ju iväg till Göteborg förra torsdagen och träffade en läkare från teamet som opererade mig i november 2019. Såret gick ju upp efter den operationen och har sen dess inte velat läka. Har gått omkring med ett öppet buksår 2 år.🙄 Men jag fick positiva känslor efter besöket. Läkaren sa att man skulle ta bort nätet och göra på ett annat sätt och att det hade goda chanser att läka. Han var väldigt positiv till det hela. Jag trodde att det skulle innebära katastrof att ta ut nätet och visste inte om att man kunde göra på något annat sätt. Jag skulle även få gå före I kön då han ansåg att jag inte kunde gå omkring med ett hål i magen. Så nu väntar jag på att få en tid till operation. Jag känner mig lite rädd för att lägga mig på operationsbordet då det blev rätt stora komplikationer nu sist. Halsen svällde av andningsröret så dom kunde inte ta ut det och kopplade mig till respirator 2 dagar. Sen finns problemet att jag inte kan ventilera ut koldioxiden då jag får syrgas och har blivit koldioxidförgiftad flera gånger. 

Min kära moster Åsa och kusin Malin körde från Halmstad till östra sjukhuset. Så gulligt och så roligt att träffas! Malin var tvungen att åka iväg till Stockholm med ett släp så blev ett kort möte men alla möten är bra. Hsde flera timmar till godo innan läkar besöket så Åsa och jag tog bussen in till Nordstan. Har inte åkt buss på typ 10 år. Var lite krångligt med rullatorn och med någon app man var tvungen att ha för att betala bussen men det löste sig. Vi gick runt lite och åt på pizzahut. Hittade ett par byxor. Var mkt trevligt att se lite av Göteborg och inte bara sjukhuset. Åkte iväg 04.20 på morgonen och var hemma ca 00 så det var en lååååång dag!

Har inte hänt så mycket i övrigt. Är väldigt trött, yr och har ett väldigt elakt skov. Får ju inte min medicin remicade pga infektionen i nacken och för antibiotikan. Ber om ursäkt för att jag säkert skriver samma sak flera gånger men svårt undvika ibland. Är i af väldigt dålig och att bara vända sig i sängen är en plåga. Får ta mkt cortison och värktabletter. Vissa dagar är bättre och då passar jag på att göra saker och sen är jag jättedålig dagen efter. På något sätt är det ändå värt det.

Förra lördagen träffades jag, Maria,  Anna och Erika hemma hos Erika och beställde mat och surrade. Mkt trevligt! Man borde verkligen träffa sina vänner oftare. Det ger en energi. Har varit en sväng på dollarstore och i torsdags var jag på stan och shoppade lite julklappar. Älskar verkligen att ge saker men det är otroligt svårt att komma på något. Höll inte på att ta mig hem för det var otroliga förseningar på taxi. Fick vänta över en timme på taxin.

Håller på att rensa lite här hemma så ska ge mig på garderoben är det tänkt. Problemet är bara att jag så lätt fastnar i Chicago med 🙂

Ha en riktigt trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Vilken tuff situation för dig! Jag hoppas att den nya operationen lyckas. 😻😻😻

    SvaraRadera