fredag 19 november 2021

strul

Igår skulle taxin hämta mig 12.30 för att åka till sunderbyn. Kl 12.20 började det ringa något okänt nummer. Svarade och då var det taxikillen som talade om att taxin var här. Gick ut och ser att det är virrpannan som inte hittade till Umeå. Jag är förbannad och påtalar att han inte ska ringa och stressa mig före avtalad resetid. Vi börjar faktiskt bråka där om det för det är inte ok! Det enda han tänker på är att köra så mkt sträckor som möjligt då det påverkar lönen på nåt sätt. Han kör som en galning, är otrevlig och bör inte jobba med ett serviceyrke!

Idag var det tvärtom. Om ni visste hur jäkla less jag är på dessa taxiresor! Antingen är dom före tiden och ringer och stressar och har t.o.m ringt på dörren! Eller så är dom sena eller som idag inte alls. Har bokat resorna för hela veckan samma tid. Men då jag äntligen kommer fram till taxi är dagens resa helt plötsligt borta 🙄 är lagom förbannad och stressad då jag hade tid att passa. Kl 13 kommer det en taxi och hinner alltså inte till sjukhuset. Mitt i allt ringer ögonmottagningen och undrar var jag är?... Har inte hört något om någon ögonkoll. Tydligen hade dom glömt meddela mig det. Gick till ögon och där gjorde dom en grundlig undersökning pga att jag tydligen ska påbörja någon antibiotika som kan påverka ögonen. 

Direkt efter ögon till ortopeden. Nu ligger jag och får antibiotika. Söndag sista dagen. Ska tydligen göra en röntgen över buken. Jag har nyligen gjort det så vet inte vad dom söker. Tydligen har mina vita blodkroppar ökat och det kan tyda på någon infektion. Jag tror fortfarande att det beror på mitt ledskov.

På torsdag ska jag åka till Göteborg på konsultation angående buksåret som ej läker. Ska vara där kl 15 och måste åka 04.20 från mig på morgonen. Om det kommer någon taxi. Spännande! Det är ju för fasen mitt i natten. Kommer tillbringa ca 6 timmar på östra sjukhuset men min kära moster Åsa kommer körande från Halmstad så vi ska ta en liten runda och kanske gå ut och äta eller nåt. Det tar ca 2 timmar att köra från Halmstad. Min kusin Malin skulle tydligen köra till Stockholm just den dagen. Synd! Hade ju velat träffa henne. Åsa ska förhoppningsvis vara med på konsultationen. Det är jättebra! Fler öron. Min kirurg där är även väldigt fin att se på 🙂.

Nu är jag färdig med droppet. Nu ska jag ligga och vänta på att få komma på röntgen. Det är verkligen ett heltidsarbete detta med att springa här. Jäkligt dåligt betalt. Man får t.o.m betala för det. Ursäkta mitt gnällande men är verkligen LESS! Taxichaufförer, taxibolag och sunderbysjukhus ger mig ångest!

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar