söndag 8 maj 2022

SM guld 2022 5 bokstäver?

Jag har blivit korsordsmissbrukare! Jag lovar. Min nya rutin är att jag stiger upp, tar en powerking ur kylen, sätter på nyhetsmorgon och grabbar ett korsord. Prenumererar just nu på Allas och där finns bra korsord. Har även köpt en tjock korsordstidning, lite överkurs 🙂. Sen löser jag upp till 5 korsord per dag beroende på svårighetsgrad. Jag är absolut ingen elit lösare men det är roligt, bra för knoppen och väldigt beroendeframkallande! Av alla mina missbruk genom åren är detta det minst farligaste. När jag liksom börjar med något så blir jag som besatt. Det finns som ingen hejd. Men det är bra att träna hjärnan!

Har nu droppat i ögonen 5 dagar. Har en väldigt envis ögoninflammation som snart varit i 3 veckor 🙄 kruxet är att få i dropparna! Måste använda båda händerna för att få ut dropparna, spärra upp ögonen och sikta. Hamnar lite överallt. Men det börjar bli bättre.

Har som alla andra drabbats av hockeyviruset. Jag som inte är så speciellt intresserad annars. Har suttit klistrat vid tvn och ropat högt när det blivit mål. Så oliiiidligt spännande. I morgon kan Luleå bli svenska mästare! Men det vore ändå roligt om det blev så att dom vunnit på hemmaplan.

Fortfarande inget hört från Göteborg. Ska ringa dit till veckan. Ska börja sjukgymnastik till veckan- igen. Hinner bara börja så händer något. Ska till ortopedtekniska och få nya skor. Har fått tid hos optikern för tycker att min syn har blivit mkt sämre. Ser knappt korsordet trots läsglasögon. 

Inte hört nåt mer om el scouter. Vi har ju startat processen men ärendet skulle upp i någon nämnd. Hoppas på att få den snart nu när det börjar bli sommar så smått. Men allt tar sån tid. 
Väntar på alla möjliga saker just nu. Hatar att vänta och att inte kunna påverka.

Har tagit upp mitt diktskrivande igen. Skrev mkt dikter förut. Har gått med i en grupp där jag brukar publicera ibland. 

Har fortfarande väldigt mkt problem med nacken. Nacken vill åka ned och åt vänster då jag sitter och slappnar av. Sen fastnar den i framåt läge och får alla neurologiska problem. Väntar bara på att jag ska ramla. 

Lederna känns faktiskt väldigt bra just nu. Alltid något! Synd bara att så många redan hunnit bli förstörda.

Näää ett korsord på det här! 
Lev och må! ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar