onsdag 18 maj 2022

En evig vĂ€ntan 🙄

Ibland skriver jag inlĂ€gg utan att lĂ€nka till dom sĂ„ ni vet. Om ni vill kika in 🙂

Det kĂ€nns som att mitt luv gĂ„r ut pĂ„ att vĂ€nta pĂ„ saker. Allt Ă€r en evig vĂ€ntan. Jag vĂ€ntar pĂ„ operationen i Göteborg,  jag vĂ€ntar pĂ„ olika lĂ€kartider, pĂ„ remisser, pĂ„ fĂ€rdtjĂ€nst, pĂ„ sjukresor, pĂ„ hemtjĂ€nst, pĂ„ matleveranser, pĂ„ att ha mindre ont, att infektioner lĂ€gger sig, pĂ„ röntgen, pĂ„ tandlĂ€kartid,  pĂ„ optikern mm.
( vÀntar Àven pÄ den dÀr lottovinsten)

Just nu ligger jag i en sĂ€ng pĂ„ akuten. Först vĂ€ntade jag 30 min pĂ„ lĂ€karen pĂ„ reumatoligen. Det var meningen att jag skulle fĂ„ remicade droppet idag men jag rĂ„kade skriva pĂ„ 1177 att jag mĂ„ste fĂ„ röntgat knĂ€t eftersom jag har fĂ„tt mkt ondare och tĂ€nkte ifall att nĂ„n skruv/platta rört pĂ„ sig. Har ju protes. Detta ledde till att reuma lĂ€karen inte vĂ„gade ge mig droppet ifall jag hade en infektion dĂ€r. ÄndĂ„ har jag ingen feber, mitt infektionsvĂ€rde lĂ„g bra och kĂ€nner mig inte sjuk. SĂ„ blev rĂ€tt arg pĂ„ lĂ€karen eftersom jag inte sĂ„g nĂ„gon anledning att inte fĂ„ droppet. Denna försiktighetsĂ„tgĂ€rd beror bara pĂ„ att lĂ€karen Ă€r sĂ„ rĂ€dd för att nĂ„got ska hĂ€nda sĂ„ hon skulle fĂ„ skulden. Hade min vanliga reumatolog jobbat hade jag fĂ„tt droppet. Blir sĂ„ arg för att detta ledde till att jag fĂ„r lida och ha ont. Behöver remicade!

SĂ„ sen fick jag vĂ€nta igen medans reumatilogen skrev en akut remiss till ortopeden. Tog 45 minuter. Sen fick jag vĂ€nta pĂ„ att fĂ„ bli inskriven, pĂ„ ortopedlĂ€karen och nu pĂ„ röntgen...🙄. OrtopedlĂ€karen trodde inte heller pĂ„ nĂ„n infektion men ville göra en röngen. Sen ska jag vĂ€nta pĂ„ att röntgenlĂ€karen ska titta pĂ„ bilderna, skicka svar till ortopeden som Sen ska kalla in mig igen för besked. Sen ska jag vĂ€nta pĂ„ sjukresor hem.

Är sĂ„ galet trött pĂ„ all vĂ€ntan och jag vĂ€ntar inte ens pĂ„ nĂ„got trevligt. Bara massor av lĂ€karbesök av diverse slag. 

Nu har jag varit pĂ„ röntgen och tillbaka pĂ„ akuten. Fick just veta att jag hade vĂ€ldigt höga vita kroppar som Ă€r förhöjda vid infektion. Inte bra. 

Har som inte tid att ligga hĂ€r för vi ska och se Jon Henrik i Boden ikvĂ€ll. Lite orolig för att bli inburad hĂ€r. 🙄 det brukar som bli sĂ„ idag jag Ă€r hĂ€r.

NÀ nu ska jag vÀnta vidare.
Lev och mĂ„! ⚘

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar