måndag 10 juni 2013

Måndag

Igår hade jag storfrämmande här i metropolen av Pernilla och Maria. Vi åkte ut på byn, besökte Sveriges-kanske världens roligaste affär samt åt en för liten portion kebabtallrik. Pernilla köpte mycket viktiga saker till sitt bonsaiträd som jag för övrigt nu är gudmor till. Den uppgiften tar jag på fullaste allvar så håller just på att sätta mig in i de olika skötselråden som trädet kräver samt har upprättat ett konto som trädet får tar del av när det blir 18 år. Det ska vara speciella krukor med speciella hål och speciellt grus med hälften sten och hälften sand och speciella vattenflaskor och speciella lampor och ja det verkar mer avancerat att sköta ett bonsaiträd än en bäbis. Jag kommer nyfiket följa trädets utveckling och självklart delta på alla skolavslutningar och dyl.

Idag måndag blev det en låång sovmorgon. Därefter har vi handlat mat samt pysselsaker och har satt upp en hylla och gjort en tavla. Sen blev det en solning och nu lite bloggande. I morgon blir det Umeå hela dagen-inte roligt.  Hoppas bara ortopeden tycker vi kan operera snart men tvivlar då det är sommarmånader med tanke på infektionsrisken.

Tjejer som sett det kungliga bröllopet

den roliga affären


Här poserar vi för Maria som fotar

1 kommentar:

  1. Bonsaiträd, då slipper man iaf inköp av blöjor under tre år. =) Lycka till imorgon. Ringer ngn kväll då jag inte är så grymt trött. Varmaste kramen. Moster E

    SvaraRadera