onsdag 12 juni 2013

onsdag

Umeå Ortopeden var väldigt nöjd med plastik kirurgernas arbete och får den nya leden i September. Känns väldigt länge att vänta tills dess men är ju rätt van nu att mina två kumpaner får följa med på mina äventyr (kryckorna) Jag vill helst av allt slänga dom så långt det bara går men ska väl egentligen tänka att det är bra att dom finns. Lyckas dock inte så ofta med det. Nu återstår det att träna upp muskulaturen kring knät och ge den övriga kroppen lite mer muskler också. Resan gick bra men det känns i kroppen idag att det blev 10 timmars sittande på bussar, bilar och på bänkar.

Idag fick jag ta lite sovmorgon och var nog rätt trött för har inte vaknat något alls förrän 10:40 då personalen tyckte jag skulle stiga upp. Idag har vi haft gruppmöte som vi har varje onsdag och alltid med ett nytt tema. Vi får läxor varje vecka som ska göras till mötet och tills idag skulle vi skriva upp hur vi vill att sommaren ska se ut. Till nästa vecka har vi fått ett problem som vi ska lösa och skriva upp hur man kan gå till växa och på olika strategier för problemlösning.

Onsdagar är även städdag av huset och passade även på att städa rummet. Sen har jag städat i garderoben och i kväll har vi varit på utomhus loppis och sen vidare till loppis inomhus där jag fyndade en vas samt en skål.

I morgon ska vi till Luleå och träffa min kp på närpsykiatrin samt äta på exotic och ev hem till lägenheten en sväng.


Malin

Satu

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar