fredag 7 mars 2014

Tunntarmen på utsidan?!

Var in på bedömning idag på kirurgen. Såret har blivit infekterat och dom har tagit bort min lilla apparat. Vet inte om jag får tillbaka den till veckan då jag läggs in (igen) fick på nåder åka hem över helgen med pencellin. Fick i alla fall en riktig chock då kirurgen kollade såret. Han utbrister " det ser ut som det är tunntarmen som kommer ut genom buksåret!? Va? hur har det gått till? säger jag och vad gör man åt det? Ja det har blivit ett slags brock och man måste nog operera igen och göra en slags plastik men vi pratar mer om det då du kommer på måndag. (Han var superstressad) Jaha... så jag ska sitta hela helgen och undra om jag måste göra om hela skiten igen. Dessutom har jag frågat två olika läkare under dessa månader vad det är för "boll" mitt i såret. Dom har hävdat att det är muskelvävnad och självklart tror man ju då på vad dom säger. Har dom nu efter 4 månaders obetydlig läkning kommit fram till att det är tunntarmen man ser så vet jag faktiskt inte vad jag gör.... jag skulle få en operationstid i April för benet men den avfärdade han direkt. Alltså jag orkar inte! Antar att det inte är helt optimalt att gå med tunntarmen på fel sida men har dom fn inte sett det förrän nu!?? Varför äger man inte millioner så man kunde åka till Usa och fixa allt som måste fixas. Bara lägga in sig på någon svindyr klinik där bara dom bästa jobbar och sen inte åka därifrån förrän man är lagad och klar.
Vore nåt!

Blir en låååång helg.

1 kommentar:

  1. Ja,a gumman. Vad ska man säga och tro om vården idag? Det är under all kritik. Varför kollar dom inte bättre, kan man ju undra, då du låg inne sist och satte dit apparaten, underligt. Kan man inte lex maria anmäla dom? Det är rent förfärligt!!
    Hoppas du kan slappna av i helgen, men undrar om du ändå inte hade haft det bättre inlagd? Trots tristess mm... Uch, jag lider med dig stumpan. Jag blir så arg på sjukvården, suck.
    Varmaste goaste kramen till dig min kära systerdotter, älskar dig. Håll ut, DET måste bli bättre ngn gång.
    Kramiz

    SvaraRadera