onsdag 21 december 2016

Motgångar

Mår snarare sämre än bättre. Klarar med möda att ta mig till toa med gåbord. Har dålig syresättning och är så otroligt trött. Röntgat händer och fötter. Lederna är helt förstörda. Tummen ligger ur led i vänster hand och allt runt handleden är trasigt. Det är bara en stel operation som kan göras...hur ska jag då kunna rida? Utan att vinkla handlederna? De flesta finger lederna är förstörda så också fotlederna.

Tycker det är så ironiskt...får nya knäleder men kan ändå inte gå pga detta i ryggen. Om och när jag kan op buken återstår att se. Men tänk om det hade kunnat vara slut sen. Att jag skulle kunna komma tillbaka till livet men sen dyker det bara upp nya tråkiga saker. Var inte beredd på att få alla negativa röntgen besked och få svart på vitt vad denna sjukdom gör med ens leder och organ. 24 år har jag haft min psoa och fått så många cortison injektioner i lederna samt ätit dom i tabl. Cortison är bra men många biverkningar.

Hoppas ett under sker så jag kan åka på permis över jul. Men är såå trött och det är värre i rygg och proverna dåliga 😯 En dag i taget.

2 kommentarer:

  1. Jag följer din blogg sen länge och tänker ofta på dej, nästan som om jag känner dej fast det inte är så, så klart. Hoppas du får känna julefrid och har lite mysigt trots allt elände som drabbar dej. God Jul fina du. Jag är säker på allt kommer förändras för dej. Man vet inte något om sin morgondag. Vet att du finns i mina tankar ♡

    SvaraRadera
  2. Tusen tack fina du! Roligt du läser min blogg! Jag hoppas du har rätt och att det snart vänder. Stor kram och gott nytt år!

    SvaraRadera