söndag 25 juni 2017

Midsommar?...eller?

Midsommar helgen kom och gick och tycker lite synd om alla överlediga firare som inte fick mkt sol på nosen. För mig har det ju blivit en rutin att fira storhelger och födelsedagar här på Sus så för min del hade det lika gärna kunnat vara snöstorm och driv is. Jag fick då både midsommar mat och jordgubbar så det gick bra vara här. Tror det beror på att jag är så fruktansvärt trött så orkar ingenting så serie tittande är en lagom aktivitet. Har sett The affair nu och den kan jag rekommendera! Det blir alltid så tomt då serierna tar slut.

Igår var ingen bra dag alls. Venporten i halsen bara ramlade av så nu måste jag upp på op i morgon igen och få en ny. Det är inget jag ser fram emot för det tar ont. Tydligen kan det blöda rejält om den åker ut men det kanske kom två droppar. Nu har jag en tillfällig i handen men dom brukar åka ut efter bara nån dag.

På eftermiddagen gick jag och en personal till apoteket. Personalen var helt ny. Då vi är tillbaka på avd ser vi att det är urin i rullstolen och då jag ställer mig upp åker en del  på golvet...Den som sist tömde katetern hade ej stängt den. En himla tur att den var nytömd men städerskan fick lite jobb. Samma personal hällde sedan ut varm vatten över mig och mitt kvällsfika. Han råkade veva ut hela muggen. Ingen bra första dag på jobbet.

Idag har jag känt mig less, uttråkad och nere. Blir galen av all väntan och ovissheten. Jag vill verkligen inte göra denna operation men har inget val. Vad gör jag om dom inte tar emot mig? Och om dom gör det hur fasen ska jag klara mig i ett främmande land. Kommer vara livrädd. Hoppas hoppas att moster Åsa kan följa. Då kommer jag bara peka på henne så fort någon säger nåt. Sen ska jag har ett inramat fotografi på varma koppen vid sängen 😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar