söndag 18 juni 2017

Tänk om...

Jag hade kunnat göra mycket för att få en paus ifrån mitt liv. Bara packa ihop mina saker, lämna sängen och ta första bästa plan till Hawaii och dricka drinkar och dansa på borden. Vakna på morgonen, äta en god hotellfrukost och sen tillbringa dagen vid polen och höra på en iskall thriller i lurarna. Åååå så härligt det hade varit.

Men nu ligger jag här i sängen och det serveras dåligt med drinkar. Visserligen finns det en liten damm men tror inte att man får bada i den. Verkar ganska kallt också. Dagarna bara går och i stället för att vänta på Linköping väntar jag nu på Manchester. Omväxling förnöjer...

Igår var en bra dag och pappa var hit med livsnödvändiga provianter. Snus, vindruvor och varma koppen. Vindruvorna tar slut så fort bara. Vi var ut en liten sväng, skönt slippa rummet en stund. Idag har jag varit så extremt trött och syresättningen har legat lågt så sovit mest hela dagen. Måste försöka gå ner i korridoren men blir helt slut av ingenting.

Fortsatta tråkigheter i släkten. Moster Eva fick åka akut med lilla kisse vars liv ej gick rädda. Han skulle bli avelshanne men blev bara 6 månader. Tråkigt! Mormor är inte heller helt kry, hon börjar bli gammal. Att gå och vänta på en operation man kanske ej klarar tär en hel del på psyket...blir väl madrasserad cell snart.

Jag saaaaaknar er! 💝💝💝💝

2 kommentarer: