lördag 3 juni 2017

Möte

Nu har min kära moster Åsa beställt resa hit upp för att vi ska ha ett möte med kirurgen här. Någonting måste ju liksom hända. Nu när inte Linköping är aktuellt måste man kolla upp andra vägar. Åsa har varit i kontakt med kirurgen i Linköping som beklagade att jag inte kunde komma. Det är kris på vårdplatser i hela Sverige och dom tar endast emot cancerpatienter. Han rek i alla fall en väldigt duktig​ kirurg i Manchester...låter ju en aning långsökt och har svårt tro att landstinget betalar den resan. Hur som helst behövs det ett möte och en planering. Kan ju inte ligga här resten av livet.

Igår var bror här med den sedvanliga leveransen. Snus, vindruvor, varma koppen, cola och en gräddnogat. Mormor har fått en liten stroke så hon ligger också här. Moster Anso skulle till henne idag och skulle kika in och så även Pernilla 😁 såå trevligt med besök!

Har inte alls varit pigg dessa dagar. Fått blod men ej märkt någon skillnad. Syresättningen är fortfarande låg och blodsockret högt. Sänkan hade stigit till närmare 300 igen. Idag något piggare igen. Tror min vegetariska period får vara över. Går FN ej äta den här. Får runda torra bollar som smakar unken fotsvett och konstiga linsröror och annat bläää. Nä en köttbit på det här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar