torsdag 10 augusti 2017

Tankar

Igår kväll fick jag besök av Maria. Hon är verkligen helt otrolig på att komma upp trots fullspäckat schema. Den som inte legat på sjukhus så mkt och länge som jag kan nog inte ana hur mkt besöken uppskattas. Har besökaren även med sig vindruvor blir det plus i kanten 🤣 Slitet men ack så klokt uttryck : i nöden prövas vännen! Hade Anna bott här vet jag att hon också besökt mig ofta. Hon har trots avståndet varit hit mer ofta än vänner/släkt från stan. Säger en del.

Människor är så rädda för att möta människor i sjukdom och sorg. Min pappa går bort och personer skickar sms där det står : hör av dig om du behöver något: är man i sorg orkar man inte själv höra av sig och be om saker och ting. Åk dit! Ta med en god smörgås eller något, ge en kram och visa att du bryr dig. Du behöver inte säga något speciellt. Bara finnas till en stund. Bara vara en vän helt enkelt. Det finns personer ex på Facebook som inte ens beklagat sorgen...där kommer jag rensa rätt mycket för man är inte sk vänner då anser jag.

Idag har jag och Magnus varit på Fonus. Det gick bra och vi känner oss nöjda. Begravningen blir den sista denna månad. Fortfarande svårt att ta in 😞

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar