onsdag 13 september 2017

Ilands problem

Idag har jag lyckats trampa på kateter slangen så hela den åkte ur. Man för in en smal slang i urinröret och längst fram sitter som en liten balkong som man blåser upp så att allt ska sitta kvar. Sen går slangen ut i en påse där urinen samlas. Då man tar bort katetern släpper man först ut luften ur kuffen (ballongen)  Det gör liksom mindre ont då...men vill man kan man ju alltid köra den snabba varianten och trampa på slangen hårt så vips är allt ute och måste sättas om. Vill man krydda det hela så sätter man inte fast slangen ordentligt och då blir det omysigt och en aning blött.

Vet jag nåt mer om resultat av alla röntgen undersökningar och prover? Nej. Vet jag nåt mer om Manchester? Svar nej. Det enda jag vet är att resultaten av röntgen skickats och att det nu låter som att dom kommer hit. Hur underbart skulle inte det vara? Jag tycker att dom då kan operera mig i samma sväng men inser att jag då måste åka dit i alla fall. Dom vill väl ha sina egna operations specialiteter.

Nu har jag fått hit min egna rullstol på både gott och ont...bra med motion men det nya apoteket har gjort en sån uppsving med nya fräscha produkter som man kan sitta och lukta på likt Ferdinand i evigheter. Mitt bord börjar likna ett spa och det är svårt att välja på vad man ska smörja in sig med ( ilandsproblem)

Håret börjar återhämta sig igen men nu vet jag inte av vad...alla hårvitaminer eller hårprodukterna. Shinespray, torrschampo två olika märken, Björn Axén schampo och balsam eller näringsdroppar. Ni förstår ju vilka problem man har efter tio månader på sjukhus. I förrgår var jag nästan glad över att få åka på magnetröntgen och lämna rummet och åka säng...jag som hade tidernas klaustrofobi i nov då jag kom. Men efter ca tio stycken börjar man bli kaxig 😊

Saknar jag er och mitt liv? Jaaaa. Så mycket 💗💗💗 kom och hälsa på!

1 kommentar: