fredag 8 september 2017

Never ending story

Vet varken in eller ut. Inga läkare vet heller det. Remissen till Manchester skickades i juni. Nu har dom kommit fram till att dom behöver komplettera olika undersökningar. Kirurgen A var in igår och pratade nåt om att någon från Manchester ev kunde komma hit i stället och göra en bedömning och det vore ju underbart. Men sen pratade han om att jag nog resten av livet behöver stöddropp eftersom min tarm efter operationen inte kommer hinna ta upp den näring som behövs. Men det där var för invecklat att förstå och hur operationen ska gå till vet jag inte i nuläget. Jag tror att hjärnan bara tar in det mest nödvändiga just nu.

Vi har fått obduktions rapporten från. pappa. I stora drag var det hjärtat som gav upp. Det var förstorat och han hade även proppar i lungorna. Men eftersom huvudorsaken verkar varit hjärtat så hoppas jag att han dog en
Snabb död. Det var blod där han legat men på en centrerad plats.
Det tolkar jag som att han inte försökt krypa, varit skadad och försökt ta sig upp. Det var så sorgligt och så definitivt på nåt sätt...att få det där pappret och blir så förbannad när dom ska skriva på latin. Det är väl meningen att man ska förstå?

Ännu en helg...ghaaaa

1 kommentar:

  1. Håll ut och fortsätt titta på fängelseserier! Kraaaam A

    SvaraRadera