måndag 26 mars 2018

Påbörjatallt

Framme på salford Royal hospital in maester. Har inte fattat det ännu och tror det tar några dagar att landa. Resan hit kan inte räknas till de mest behagliga resorna då jag färdades fastspänd på en smal brits via Norge 0ch tankning och sen landa i manchester och ambulans till själva sjukhuset.Där väntade Åsa på mig då hon redan tillbringat ett dygn här då min resa var ett dygn försenar. Sjukhuset är gigantiskt med byggnader varvat med byggnader från 1900 talet.

Fick eget rum! Halleluja! Fick träffa många läkech har en del problm med språket. Nickade och log och när dom gått frågade jag Åsa vad som sagts 😊 väldigt praktisk men nu har hon åkt em 🤕😧 Det har varit en sån trygghet att ha henne här och så trevligt sällskap 🌷💖 Har hunnit göra Tre röntgen. Fått kortison i dropp och igår var tempen övert 39 så då blev dom lite bekymrade och tog massa och ttioog massa prover osv.
Ska träffa reumatolog. Ortoped. Kirurtiog och qqqqhudläkare till veckan. Mkt är annorlu da octä dom är klart efter sverige i mkt men huvudsaken är att dom är bättre på stora operationer!

Deras gåbord består av en liten sak i järn med hjul fram och inga bak. Väldigt liten och går väl till höten Jag kan ej gå med den. Fhv kan deras arb teraput hjälpa mig.

Deras mat...mackor och mackor och igår prövade vi fish and chips. Behöver ej prövas.

Deras sängbord består av en liten bänk på hjul. Går att höja och sänka men går ej att greppa i och har inga lådor eller förvaring.

Så fort man vill ha eller ska ha medic6iner som ex opiater måste dom vara två sköterskor oan måste ta medicinen medans dom ser på.

Ingen ordning med mat rutiner. Ingen kvällsfika eller mellanmål. Maten består av  smaklösa kyckling 9ellet köttbitar och mjuk potati

i skivor samt nån morotskompott

Dom har inga underkläder! Hade jag vetat det..nu går jag runt i oranga herrbyxor och rosa pyjamaöverdel bild kommer

Språket! Fattar inte mkt. Ler och nickar men nu finns ingen Åsa här.

Men nu är jag här. Få se vad som hnder. Sks försöks ladda ner några bilder skriver en annan dag 😊
Zzzxx from England4 kommentarer:

 1. Äntligen�� Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. ´Hoppas allt går bra för dig nu .
  Hälsningar Ann

  SvaraRadera
 3. Härligt att du äntligen är på plats!! Ta hand om dig nu!!! Kram A

  SvaraRadera
 4. Låter inte så modernt. Men dom är kanske bättre på op. Må så gott du kan. Håller tummarna! Kram ��

  SvaraRadera