tisdag 30 april 2019

Permission

I helgen hade vi en liten sammankomst hemma hos Maria, Mattias och Felix. Höll inte på att känna igen Felix då han öppnade dörren. Har ju bara sett kort på honom dom senaste 3-4 åren och jösses vad barn växer fort! 😮 Blev bjuden på vääldigt god mat. Grillat både kött och olika korvar samt majskolvar och en massa goda tillbehör, potatis och rotfrukter i ugn mm. Kan säga att jag hamnade i mathimlen efter all sjukhusmat. Camilla, Pia, Anna och Erika var också där. Det var väldigt trevligt att få lämna detta bygge och åka och hälsa på Maria m familj. Att kunna hälsa på någon! 😀 sen var det ju extra trevligt att få träffa tjejerna igen ( och Matte och Felix  ) varav några jag ej träffat på väldigt länge och få prata häst och bli allmänt uppdaterad om vad som händer i allas liv och vad som inte händer. Det gick då över förväntan att ta mig upp för bron och vi lämnade rullis i hallen och där fick han stå tills jag skulle tillbaka igen.

Denna vecka är verkligen ingen rolig vecka. Gyn och tandläkaren är inga favoritställen och nu har jag båda på samma dag. Har inflammation i munnen och gissar på ca 3 hål. På fredag ska jag träffa Andreas kirurgen och väldigt orolig för att få jobbiga besked kring operationen och alla mina frågor. Tänk om han säger att det inte blir nån operation före sommaren och då hinner Mattias i Manchester som ska operera sluta och då är vi på ruta ett. Vem och var ska den då utföras? Smärtor? Komplikationer? Rehabilitering? Medicinering? Förberedelser? Jag klarar inte av all denna ovisshet. Skulle ju få prova en ny medicin mot depression och ångest men hör inget som vanligt från ansvarig läkare Marcus och han svarar mig inte då jag frågar via sms...

Träningen går framåt och tränar på att gå utan stöd. Vi ska utöka med lite varierade träningsformer och träna balans och gå på gåband, gå i barren med trappsteg, cykel mm.
Laila har varit förbi och vi planerade in dollarstore till veckan om jag överlevt alla undersökningar och möten i veckan.

Måste hitta nån serie att se. Bonusfamiljen har ju slutat och snart också hemma igen. Har ingen större motivation och lite för off för att egentligen orka följa någon. Nej tänker inte se GOT
😮 nivån måste ligga på bror och syster bråkar om en bok och det regnar ute och snart middag. Ingen vill gå ut med hunden.

Nu middag. Tjoohoooo vad blir det idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar