torsdag 22 september 2022

väntans tider

Sitter i trappen och väntar på taxin som i vanlig ordning är försenad 🙄. Är på väg till Pernilla som fyller år idag. Är det någonting jag är fasligt less på är det att vänta på saker och jag gör inte annat än väntar.

Är totalt trasig i kroppen. Går inte alls att gå så åker runt i min rullstol. Väntar på den nya rullstolen som skulle komma denna vecka...väntar även på el rullstolen som jag skulle få innan sommaren 🙄. Får inte på mig skorna längre för kan ej böja i höften så åker runt i mina inneskor. Men det fungerar då jag inte ska gå något och det inte är -10 grader. 

Har pratat med ortopeden idag ang operation. Som jag skrivit tidigare så har dom ju beslutat att operera höften trots buksåret. Ortopeden påtalade idag att risken är stor att jag får en infektion. Det känns ju inget vidare direkt men har inget val. Jag kan ju inte ha det som det är nu. Det är liksom moment 22. Så om någon har ett tips på hur man kan hindra infektioner så hojta till! 
Operation är planerad till vecka 40. Jag hoppas verkligen att det blir av då!

Har varit och kollat hjärtat idag med ultraljud. Narkosläkaren ville det innan operationen då det stod i min jornal att hjärtat är förstorat då dom kollade det i somras. Jag har säkert hjärtfel också på allt annat 🙄

Sitter fortfarande i trappen. 35 min försenat. Såå frustrerande! Pernilla ringde och efterlyste mig. Blir galen på detta eviga taxiväntandet!

Ha en fin kväll! 

1 kommentar: