torsdag 6 december 2012

nattjobb

Inte alls varit i form i veckan. Mer ur form än vanligt menar jag. Känner mig som ett dasslock, helt utan energi och ork. Brukar aldrig ha problem med matlusten men nu har t.o.m den farit. Inte för att det skadar men gillar inte tomhetskänslan i magen för då mår man illa tillslut. Dricker dock näringsdrycker så får ändå i mig näring. 

Gick mycket i sömnen då jag var liten. Tror jag börjat om med det. Annars spökar det. Mamma och jag hade varit och köpt ljusstakar till fönstret och satt upp men på kvällen hittade jag annat julpynt jag också ville ha uppsatt ( ett större hjärta och klockor) La sakerna på bänken för att mamma skulle sätta upp det dagen därpå då jag inte kan kliva upp på stolar just nu p.g.a knät. Detta låter verkligen helt sjukt och jag har inte blivit tokig eller intagit några alkoholhaltiga drycker men då jag stiger upp på morgonen hänger sakerna i fönstret! Vet inte hur länge jag stod och våldstirrade för min hjärna vägrade ta in vad jag såg. Har aldrig förut hört talas om någon som julpyntar i sömnen och jag fattar inte hur jag fått upp det?! Skulle ju vara enormt praktiskt att stiga upp och göra tråkiga saker ex diska medans man sover... Nä allvarligt var det ganska obehagligt. Har haft många symtom på inre stress sista tiden och att minnet osv blivit sämre och gå i sömnen kanske hör till stress?  Läste dock om mina insomningstabletter jag tar ibland och en biverkan var "minnesstörningar" och folk hade gjort både det ena och det andra i sömnen utan att komma ihåg det dagen efter. Detta var dock vid högre doser och ska inte ge såna biverkningar vid normal dos. Hittar dock ingen annan förklaring än att det är jag själv som varit i farten... Även om jag tror på att det finns saker vi inte alltid kan kan förklara så har jag svårt att tänka mig att spöken julpyntar. Morgon därpå var jag smått nervös att gardinerna skulle vara uppsatta men det var dom inte. Puh!

Igår kväll kom Magnus och Pernilla på spontan besök och Magnus var gullig och åkte och handlade lite och sen fick jag dubbelsidig fotmassage och en låsning upplåst (lät konstigt) Det går inte att beskriva hur skönt det är när någon trycker på och under fötterna. Skulle aldrig säga : tack nu räcker det! Höll på att somna i soffan och sov väldigt gott sen (hade inte möblerat om under natten)

Idag möte och sen mest hackat tänder under filten. Tur jag har en bra bok.

5 kommentarer:

  1. Det är nog din inre stress som spökar och det är ju inte konstigt, men är det något annat spöke som är i farten så är det ju bara trevligt med sällskap. ;)

    Jag tog insomningsmedicin under en tid för längesen och gjorde skitknäppa saker jag inte minns sen! Var upp på natten och åt, uppdaterade fejjan (pinsamt), skickade sms till folk (också pinigt). En läkare sa att det kan bli så om man har för hög dos och alla är olika känsliga, så jag halverade dosen och efter ett par dar kunde jag somna av det och jag slutade "gå i sömnen".

    Tack för en trevlig blogg förresten. Skickar en varm styrkekram till dej.

    SvaraRadera
  2. Herregud, tänk om du ramlat i sömnen? Uch vad obehagligt det där måste ha varit. Har du kollat så att inte Mor din varit tidigt, då du sov?? nä, hon är ju inte så pigg heller... ja, det är bra om du håller dig borta från stolar å höjder dock. Kommer till Luleå den 15e, hoppas du orkar komma till mormor och äta med oss. Varmaste kramen.

    SvaraRadera
  3. Det var ju tomten som kom och hjälpte till ju!

    SvaraRadera
  4. Ja du anonym. Hört att man kan göra rätt speciella saker av dom där insomningstabletterna. Det ska väl inte vara nån fara om man tar sin försridna dos och sen föröker sova. Men jag får som nån slags energi på dom och tydligen tyckte jag att grejerna skulle hänga uppe. Undrar hur jag fått dit dom. Andra saker är att jag varit upe på nätterna och ätit osv. Det vore ju värre om man åkte bil naken och skrek för fölla mugar.

    Jo jag tror också tomten hjälpte till lite :)

    Ska försöka nästa helg moster!

    SvaraRadera
  5. Tusen tack förresten för att du (anonym) tycker om bloggen! Det värmde! Inget mer pynt uppsatt :)

    SvaraRadera