söndag 30 augusti 2015

Permission

Har varit på permission lördag till söndag. På lördag var jag, pappa och farmor bjuden på grillad renfile och ugnsstekt vitlökspotatis, supergod sås och vinbärsgele samt sallad hos Magnus och Sofia. Har inte ätit älgfile förut men det var supergott! Till efterrätt blev det tårta som pappa hade med sig. Han har fyllt 65 i veckan så vi firade honom med middag och så fick han choklad, en kökshanduk med budskap på samt lotter. Inte så lätt att köpa present på ett sjukhus.

Det bästa var när jag rullade fram till deras trappa och ropade på min pälsboll och han avbröt sin skönhetssömn och kom ner för trappan med svansen rakt upp och pratade tillbaka :) han är dock lite rädd för rullstolen men var social en stund och satt och tittade och nosade och fick lite godis. När farmor och pappa åkt satte vi oss på den nybyggda altanen i solen och tog en öl. Åkte sen hem med färdtjänst. Det var rätt jobbigt att ta sig ner och upp för trapporna hos mig och krångligt med kryckor och rullstol. Sen fattar inte chaufförerna att dom ska komma och hjälpa mig ner med rullstolen. Sov gott i min egna säng!

Idag var pappa förbi med snus och vi beställde mat. Just när han gått kom anso förbi. Vi surrade en stunf och sen tog hon mitt leg och for och hämtade ut paket åt mig för hade tre avier men ingen aning om vad det var för har inte beställt nåt. Hann Heller inte se vad det var för helt plötsligt kom sjuktaxin som var beställd av avdelningen till fyra. Bara det att jag ej blivit informerad om det. ..blev rätt bråttom.

Nu tillbaka på avdelningen. Känns rätt ok. Har mer ont och sov ej så bra. Hann plocka lite och vika tvätt och andas lite hemmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar