lördag 1 augusti 2015

Uppsala 2

Åter fått byta rum och det är ingen större ordning här. Just nu ligger jag på ett behandlingsrum och det är liiiite trångt. Dusch och toa i korridoren som delas med andra så man känner sig en aning stressad då man ska ex duscha. När man kommer ut så står det ett gäng arga tanter med rullatorer på rad och blänger på en ;)

Tyvärr blev det ingen pet röntgen igår som planerat. För att göra den krävs ett blodsocker under tio och trots helt sockerfritt och fasta så låg mitt socker över det så nytt försök på måndag. Idag har det legat över 20...inte bra alls :( man mår inte vidare bra när det ligger så högt.

Känns som att det är mkt att fundera kring och hur man än vrider på saker och ting så kommer detta ta tid och jag tycker desss jäkla sjukdomar tagit nog av min tid. Det har krånglat sen jag bröt benet 2008 och sen har det bara gått utför. Idag sitter jag i rullstol och behöver två nya knäleder, har tre bråck och ett stort hål i magen med stomi och ett bråck är så stort och ligger under stomin så påsarna vill inte sitta...(nä man behöver inte läsa bloggen om man är rädd för lite skitsnack) bråcket är också så stort att det hindrar mig fysiskt att ex böja mig ner. Det var just den operationen jag hade hoppats på att få göra här. Tydligen är tarmarna i en enda röra och det krävs minst två operationer och dom är också rätt stora så man måste vara i rätt god form...

Har idag fått tablett insatt mot blodsockret som gör att man kissar ut överblivet socker och då behöver mindre insulin och på så sätt kan gå ner i vikt b.l.a då insulin gör att man ökar i vikt.

Vet inte hur jag ska göra angående stelara el den nya medicinen. Ge stelara en chans med högre dos och tätare intervaller el pröva den helt nya på marknaden...Tycker att jag känner mig lite bättre i leder och även huden och om det då är stelaran el bara en tillfällighet...om jag då slutar så har jag ju stängt den dörren men kan ju också svara super bra på den nya och hud och leder blir så bra så att operationerna kan bli av. Suck! Hur som helst får jag ingenting förrän svaret på pet röntgen kommer när jag nu kan göra den.

På måndag kommer Åsa tillbaka och även kusin Malin :) ska bli såå roligt! Då ska vi göra stan ;) Det är bra att Åsa kommer så kan hon hjälpa till att räta ut alla tusen frågor.

Saknar er alla där hemma! Saknar kisse så oerhört men vet han lever lyxliv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar