måndag 23 juli 2018

Besök

Varit ganska intensiva dagar med mkt besök, lite påbörjad träning med stort bakslag så denna helg har tillbringats i sängen med feber, 450 i snabbsänka, 130 i vilopuls och höga blodsockervärden. Kan inte använda vänster arm och har idag fått 5 sprutor i axlar, handleder och en armbåge. Har haft så fruktansvärt ont så det finns inte. Jag hoppas onsdagens remicadedos ska bita bra denna gång.

Men åter till besök 😊 Anna är här uppe med familjen så hon och Maria virvlade in som två pepparkakor. Tiden gick tyvärr alldeles för fort så jag fick inte prata klart 😎 Pernilla, Cissi och liten klas klättermus har också hälsat på. Magnus, Sofia,  mormor, anso och Eva har varit hit och hållt mig sällskap. Eftersom jag är alldeles dagvild kommer jag inte ihåg vilken dag men en dag förra veckan beställde jag, Fredrik och Cissi hit pizza och sen blev det glass och efter det matkoma. Ville ha en sån där god pan pizza som jag åt i manchester så beställde en hawai panpizza men tyvärr var den inte alls lika god men underbart slippa sjukhusmaten. Varit ut några vändor med rullis och har kommit fram till att det är då jag ska resa mig från den som jag får så jäkla ont i armarna. För svag i benen för att orka ställa mig upp så trycker ifrån med handleder och axlar där jag har kraftiga inflammationer och får såå ont 😐

Nu i em kom Pia förbi. Mkt trevligt. Det är så nice att få besök! Vissa dagar mår jag alldeles för dåligt för att vara nåt vidare sällskap men kan inte göra mkt åt den saken.
Nu har jag ätit middag och ska fortsätta med min serie call the midwife.

Lev och må!

1 kommentar:

  1. Åh nej, bakslag igen! Men du är ju en kämpe så du kommer att vinna över denna usla sjukdom, helt klart! Så himla skönt att läsa att du får många besök, det hjälper ju till att hålla dig mentalt uppe. Kämpa på nu, så håller jag tummarna för att dagens remicadebehandling ska hjälpa! Kram!

    SvaraRadera