onsdag 29 augusti 2018

testar


Just nu är jag lite ovän med detta program och inget fungerar som jag vill.
Kan inte ladda upp bilder och inställningarna fungerar inte. Skriver därför ett kort inlägg för vet inte om detta ens kan publiceras. Har inte hänt så mkt nytt men idag har jag lättat på shoppingabstinensen på apoteket som hade superrea på många bra produkter och jag var i himlen. Det blev allt ifrån läppstift till ögonkräm och mitt dåliga mående lättade för en stund. För övrigt mår jag bättre överlag och känner redan att jag fått tillbaka lite styrka i benen. Har behövt två personal för att resa mig från rullstolen för att den är rätt låg och benen har inte varit starka nog men idag tog jag mig upp själv utan hjälp ☺låter banalt men ett stort framsteg för mig.

Mår som sagt inget vidare psykiskt och idag kom en kvinna från psykiatrin och berättade att jag skulle få en samtalskontakt från närpsykiatrin men hen kunde bara komma en gång i månaden och sen skulle vi ha telefon kontakt en gång i veckan. Väldigt skeptisk. Så synd att kvinnan jag hade gick i pension.

Nu slutar jag för idag och hoppas på att jag lyckas publicera detta...kanske bifoga en bild också bara för att prova. En bild som symboliserar min största längtan.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar