tisdag 9 augusti 2022

tisdag

Idag ringde jag till kirurgen i Göteborg för att höra hur det går med min tilltänkta bukoperation. Tyvärr fick jag mindre bra besked. Det är fullkomligt kris på sjukhuset och dom opererar endast svårt sjuka cancerpatienter. Det var han jag pratade meds kollega som hade hand om min operation och hon var på semester till nästa vecka. Killen kom ihåg att hon hade tyckt det var väldigt synd att min operation blev inställd så dom vet om mitt stora behov av operation. Tyvärr ser det inte så ljust ut och han kunde inte säga när dom kan komma igång med övriga operationer men först senare i höst 🙄 fhv innan jul. 

Var på akuten i lördags i väääldigt många timmar. Har så sjukt ont i höften efter lårbensbrottet. Det går liksom åt fel håll. För några veckor sedan gick jag ganska obehindrat och hade knappt ont. Nu får jag dopa mig med morfin och voltaren så mina levervärden kommer väl bli dåliga. Jag kan inte stödja på benet om jag inte dopar mig starkt. Det är ett h vete på natten då dom smärtstillande har gått ur kroppen och jag måste upp. Har tagit in rullatorn och hänger på den. Hur som helst så visade inte röntgen något speciellt och det var ju himla skönt men blev ju inte klokare på varför jag har så ont. Har en tid på torsdag till ortopeden så vi får höra vad han säger. Ska även få remicade då så det kanske kan hjälpa lite.

I kväll ska jag, Eva och Pia gå ut och äta på bistro Norrland. Ska bli jättetrevligt att träffa dom, surra, äta och kanske ta en drinkelidrink 🙂 restaurangen har ett väldigt gott rykte att maten och servicen är god. Känner verkligen att jag behöver komma ut lite och äkta kvinnoprat slår det mesta!

Ha en fin dag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar