onsdag 3 augusti 2022

sänginköp

Ursäkta frånvaron av inlägg. Tiden går så himla snabbt. Det händer väl inga större grejer utan tar dagen och höften som den kommer. Just nu har jag haft mkt mer ont några dagar. Antar att det blir så när jag irrar runt i lägenheten och ute i affärer 🙂

Anna är här från Stockholm så vi och Maria tog en sväng på stan förra veckan. Det blev en aning traumatiskt då vi åt på Bastad Burger. Jag satte i halsen och det blockerade andningsvägarna så jag fick inte luft. Panik kan jag säga. Personal och andra gäster tittade och frågade hur det gick. Anna dunkade mig på ryggen och efter en stund kom det upp. Vilken otrolig lättnad! Jag måste kolla upp vad det är för jag har svårt för att få ner maten. Det vill bara fastna. Men det innebär gastroskopi 🙄 tror att jag har ett bråck. 

Vi hade en stallfest hemma hos ridlärare Jenny och hennes kille Fredrik. Det var jättetrevligt och vilken otrolig service! Det bjöds på drinkar och pizza och vi spelade en musik quiz som var mkt rolig. Jag är dock usel på att veta vad artister heter. Jag åkte hem runt 00 men övriga hade visst suttit till 03.30. 

Idag har jag hälsat på Camilla I Persön. Har inte varit där på många år. Vi fikade och surrade och åkte sen på storheden. Började på HM där jag såklart hittade några blusar och en kofta. Sen åkte vi på Jysk där jag gjorde slag i saken och köpte en säng. Har behövt göra det i åratal. Det blev en 140 cm med en grå tyggavel. Sängen hade kostat runt 27 000 men fick den för 13 000. Gaveln hade kostat 5700 men fick den för 3700 kr. Guud vad jag har tjänat pengar idag 😉. Den var otroligt skön! Dessutom kan man få sin gamla säng bortkörd för 300 kr. Ska försöka sälja min gamla men om jag ej får sålt den så 👍

På fredag ska jag till Sunderbyn på röntgen av höften. Hoppas den läker som den ska! Har varit på hematologen i veckan och tagit några prov men vet inte riktigt vad. Orkar inte fråga. 
Har fortfarande ej hört nåt ang bukoperationen. Lederna är mkt bättre nu då jag får remicade. 

Nu väntar jag på pizza och sen blir den klädprovning. Säkert passar dom inte. Brukar vara så.

Glad sommar! 🌷🌷🌷

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar