lördag 14 april 2012

Lördag idag och sitter och väntar på att mina mostrar samt mormor ska lyfta ifrån Arlanda. Planet skulle varit här 9:20 men nu är klockan snart 11:00 och dom har fortfarande inte fått starta. Hoppas dom inte måste sitta inne i planet och vänta... buuu för väntan och förseningar. Ringde Anna och frågade vad dom hade för väder och det är visst snöstorm och väldigt halt och flera avgångar har blivit inställda. Väldigt frustrerande då man bara vill hem och det verkar även som om Eva dessvärre missar sin buss hem till Arjeplog som går kl 14:00.

Har halkat in på CD:0N och "råkat" beställa lite fler boxar :) Måste ju faktiskt ha nåt att se på under min konvalecent tid här framöver. Nu är det inte så länge kvar tills operationen. Känns lite nervöst då jag ska vara sövd rätt länge och det är en större operation men tja... vaknar jag inte så vaknar jag inte men det tror jag nog att jag ska göra! Tror dock att jag har rätt ont ett tag framöver. Beställde Mad men, The Wire, The OC tvåan och den rara serien McLeod`s Daughters.

Kört skyttetrafik till Sunderbyn i veckan. Men dessa gånger är det faktiskt inte jag som varit "patient". På måndag är det åter dags och då ska det göras en bronkoskopi. Lät inte som en vidare rolig undersökning men man klarar det mesta.

Igår fortsatte jag måla på en tavla jag började med för ett år sen. Kors i taket. Sen kunde jag inte slita mig utan målade till 02:00. Mellan penseldragen sprang jag och kollade lite lets dance och la ord i Wordfeud som nu Anna och Maria också börjat spela till min stora glädje. Var en sväng till storheden samt till godishuset och idag ska jag gå till Pernilla och Elivia som fyller år. Måste bara hitta en liten present. Nu fick jag sms av släkten att "dom är ute och flyger" bland molnen. Så då blir det Kallax då.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar