söndag 5 juni 2016

Snigelhelg

Helgerna går såååå långsamt och via säkra källor är det röd dag i morgon med. Sveriges nationaldag. Grattis Sverige! På sjukhus händer det inte mkt på helger och tv utbudet består av 4 kanaler så det blir liiite långsamt och känner mig uttråkad och rastlös. Har gått svängar i korridoren och sprutorna har nog hjälpt lite. Fick sprutor i fotleder samt handled.

Gastron gick hur bra som helst. Jag sa åt kirurgen som skulle göra det att jag krävde stor dos lugnande och det fick jag. Så rejält så att jag inte kommer ihåg något alls. Så ni som fasar för gastro. Det finns rejäla grejer dom kan spruta i nålen. Jag hade visst en svamp infektion i matstrupen!? Visste jag ej man kunde få.

Nu vill jag bara börja med den nya medicinen och få tag i kirurgen för att prata kring magoperationen och komma på fötter. Det går helt enkelt inte längre då bråcket blivit enormt och hindrar min rehabilitering. Det är så tungt att bära mer eller mindre hela tarmpaketet på en sida. Jag vill bara hem och klara mig hemma och att operationerna kan påbörjas.

Har så dåligt samvete över att jag är så dålig på att höra av mig och skicka livstecken. Men det är så mkt negativt hela tiden som fullständigt tar andan ur mig så har ingen ork och känner mig mer och mer deprimerad. Det är ju nu jag ska springa på gym och träna knäna men då är det annat som gör att det inte går...Vill bara säga er att tack för att ni finns och jag uppskattar att ni fortfarande vill höra av er! Tuuusen kramar och tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar