tisdag 14 juni 2016

Tisdag

Steg upp och drack mitt morgonkaffe på balkongen i solen. Efter en stund blev det för varmt så gick in och bytte om till lite svalare kläder. Då jag kom ut igen utrustad med Tara och Loka crush hade solen försvunnit och det regnade :( så det blev inte mkt sol på nosen. I vanliga fall hör jag till den dom som inte har något emot regn för jag blir så stressad då det är sol. Då "måste" man ut och fånga dagen och ha det trivsamt. Då jag har mina fysiska begränsningar och inte kan cykla iväg till någon badstrand eller vara ute som alla andra så blir jag stressad i stället. Det är ju supermysigt då det regnar riktigt mycket och det kan gärna åska lite också men inte rakt.över mitt hus.

Mår fortfarande rätt ok och håller bara andan. I morgon är det dags för consentyx sprutan igen. Blir dock trött ganska fort och känner mig lite svag och matt men nya prover ska tas på torsdag och dom måste bara vara ok för är snabbsänkan sådär hög igen kommer jag att få sluta med Cosentyx. Jag tror faktiskt att den kanske kan hjälpa mig. Huden har lugnat ner sig och lederna känns ok. Jag går bättre för varje dag även om jag tycker att det tar för lång tid. Vill gärna kunna kasta kryckorna snart men jag är såå glad över mina nya vänner Big och Ben! Jag vill så mycket så det bara snurrar i skallen och så fort jag är bättre så vill jag göra allt på en gång och gärna igår. Det känns som att jag sovit i 4 år och nu vaknat. Det är som att jag varit fast i en mardröm och dessa år är så luddiga och har många minnesbortfall. Jag har så mkt att ta igen och det gör mig stressad. Nu har vi ju osett om det verkligen håller på att vända. Att medicinen hjälper och att jag får göra dessa bukoperationer. Hade gått ner ytterligare ett kilo så tappat 6 kilo på bara nån vecka och jag har ingen aning om hur det gått till för har ätit som vanligt och inte börjat " det nya livet" förrän igår. På sjukhus är det ju mat hela tiden. Nåja ingen är gladare än jag!

I em ska jag och Pernilla följa med Maria och se när hon rider. Har riktig muleabstinens! Igår kom coop varorna jag beställt och har så mkt mat nu i frysen så hälften vore nog. Gjort en veckosallad som jag ska ha som  bas i stället för kolhydrater. Har snöat in på ananas och mango och dom är inte billiga att köpa. Nåja mycket bättre än Magnum vit....buuuhuuu.

Har en liten fundering. Ni som läser min blogg...hur har ni hittat den och har ni några önskemål eller frågor? förslag på att göra den bättre? Tack för att ni läser! :)

2 kommentarer:

  1. Fortsätt bara att skriva, du gör det så bra! Jag hittade den via dig. �� Skönt att höra att det verkar lovande med den nya medicinen!! Kraaaaam A

    SvaraRadera
  2. Har för mig att jag hittade dig i fb-gruppen "vi som lever med reumatism". Du länkade till din blogg, sen dess går jag in hos dig varje dag o tittar hur du har det :) Fortsätt skriv som du alltid gjort det är ju det som är du <3
    //Eva

    SvaraRadera