lördag 18 mars 2017

Väntan

Fick ingenting veta ang Linköping då läkaren ej fått tag på dom och var ledig fredag. Inga besked på helger och detta är nog min värsta helg någonsin. Att bara ligga rakt upp och ner med tusen frågor som maler och ovissheten om hur allt ska bli. Hade så sett framemot Linköping då planen var att operera bråcket samt lägga ner stomin. Nu blir det i stället en helt annan operation där dom ska laga hålen på tarmarna som gör att jag får abcesser och ständiga infektioner. Ev har tarmen skapat en gång ut till ryggen så därför har jag nu en andra infektion där också samt två abcesser i buken.

Mår inte bra alls. Är så rädd för op. Vill inte snittas igen och få ett sår som kanske spricker upp som förra gången om jag nu överlever operationen. Sen ska allt läka och det tar tid så bråck operationen blir nog inte av i år.

Något positivt är att mina mostrar är där med mig. Det betyder såå mkt. Att vara själv i en främmande stad och genomgå en sån komplicerad op hade inte varit så roligt. Är er evigt tacksam! Jag brukar vara ganska lugn inför operationer men efter läkarens utlåtande om att det finns risk jag ej klarar det så är jag rent ut sagt skiträdd! Det är så jobbigt att behöva utföra något man absolut inte vill och som skapar ångest. Det är ju heller inte bara buken. Ryggen är infekterad och kotor och diskar skadade. Kommer jag kunna gå igen.

Jag måste bara få vila snart. Hela mitt liv kretsar kring sjukdomar och sjukhus. Jag kan inte vara med på något och känner att kontakten med många inte är som förut. Jag missar kompisars barns uppväxt och jag missar det mesta då jag bara är på sjukhus. Jag vill leva livet!

Tack för fina hälsningar! Kram!

1 kommentar:

  1. Skickar många varma styrkekramar till dig ❤ Du är så stark, klok och modig. Du rör och berör. Jag är uppriktigt imponerad av dig. Vi är många som följer din resa även om du sällan får kommentarer vilket jag hoppas ändras på! Du behöver allt stöd och pepp du kan få, av kända och okända läsare.

    Kram Veronica -okänd ��

    SvaraRadera