torsdag 30 mars 2017

Väntan...

Ingenting är så jobbigt som att vänta och att inte veta vad som ska ske. Just nu väntar jag på att dom ska kalla mig från Linköping och det första steget är att åka ner från mån till fre för en inneliggande konsultation. Vet inte riktigt vad det innebär men antar det är provtagningar och undersökningar för att se hur operationerna ska läggas upp och utföras.

Det känns bättre i ryggen men kan fortfarande inte gå utan gåbord. Jag är extremt svag i ryggen och får ont om jag sitter en längre stund. Det som är frustrerande är att jag inte vet varför jag inte kan gå. Läkarna ger bara luddiga svar och man pratar om kotor och diskar som är dåliga samt om infektion och abcesser...allt är bara ett virrvarv. Det är så mkt med allt och så komplicerat så min hjärna tar inte in allt.

Har fortf pencellin intravenöst och den här infarten i halsen är verkligen fiffig. Nu behöver dom ej sticka mig hela tiden. Tränar med sjukgymnast och vandrar i korridorerna. Ser alla dåliga såpor som finns och längtar bara ut. Nu kom lunchen så avslutar här.

Lev och må!

1 kommentar:

  1. Kärlek, tankar och kramar till dig Linda! skönt att du kan vara uppe och röra på dig lite och att venösa infarten äntligen kom på plats. Du vet att jag är med dig <3

    Ullis

    SvaraRadera